Paine în cuptorul automat

Paine în cuptorul automat
Preț: 10,00 RON
Disponibilitate: în stoc - in stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: 2
Pagini: 162
Format: 13x20

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

......''Paine în cuptorul automat''


Pâinea este un element important al alimentaţiei noastre. Tocmai de aceea ar trebui să ştim ce ingrediente conţine şi să o preparăm în modul cel mai sănătos.

Nu este vorba doar despre alergici, ci despre toată lumea ce vrea să se hrănească sănătos.

Cartea „Pâine în cuptorul automat“ ne prezintă peste 120 de reţete de pâine care pot fi făcute în cuptorul automat, prezentând totodată şi diversele greşeli care le putem face la prepararea pâinii.

.................

Cuprinsul cărţii „Pâine în cuptorul automat“:


Prefaţă
Cuptorul automat de pâine
Aparatul potrivit
Aşa funcţionează un cuptor automat
Sfaturi utile pentru reuşită
La preparare
După coacere
Ce să fac, dacă. . .
Cum păstrăm pâinea proaspătă
Conservanţi
Prelungirea termenului de valabilitate
Depozitarea corectă a pâinii
Congelarea pâinii
Pâinea şi sănătatea
Boli alimentare
Ingredientele
Cerealele
Aluaturile semipreparate
Agenţii de afânare
Lichidele
Grăsimea
Sarea
Ouăle
Zahărul
Înlocuitorii de zahăr
Mierea
Fructele uscate, fructele cu coajă, sâmburii, seminţele
uleioase
Condimentele
Reţete
Specialităţi regionale de pâine
Pâini integrale
Pâini rafinate
Pâini dulci
Pâini fără gluten
Paste pentru tartinat
Gătitul cu pâine
Aluat din cuptoarele automate
Mitul pâinii
Obiceiuri legate de pâine
Pâinea şi politica
Bibliografie
Prefaţă

Autori:

Mirjam Beile

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0431 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.