30 de motive pentru desfiintarea privilegiilor partidelor politice - Lazar Placinta

30 de motive pentru desfiintarea privilegiilor partidelor politice - Lazar Placinta
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 180
Categoria: Stiinte politice
Preț: 43,50 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

30 de motive pentru desfiintarea privilegiilor partidelor politice - Lazar Placinta

 
... de multa vreme, practic dupa doua legislaturi de la evenimentele din Decembrie 1989, romanii au vazut si s-au convins ca partidele politice romanesti au devenit niste gasti cu interese meschine partizane care nu au nimic in comun cu interesul national, cu interesele romanilor, pe care i-a abandonat imediat ce acestia si-au dat votul. 

Promisiunile lor din perioada campaniilor electorale au fost uitate si interesele lor de capatuiala pe baza avutiei tarii si a bugetului national au devenit prioritatea numarul unu. Din aceasta cauza multi romani nu au mai participat la procesul de votare al campaniilor electorale. Dar acest fapt nu avea cum sa rezolve nemultumirea lor si nici nu a rezolvat-o. 

Dupa o vreme, nemultumirea s-a transformat intr-o solicitare de schimbare a clasei politice care, cu timpul, a devenit tot mai insistenta, ajungandu-se la manifestatii de strada cu sute de mii de oameni.
 
Simplele manifestatii de strada nu vor putea schimba clasa politica, daca cadrul electoral ramane acelasi. in acest sens avem ca exemplu caderea Guvernului prin demisia premierului Ponta. 

Guvernul s-a dat jos, dar situatia nu s-a schimbat in bine. Ba, dincontra. Eventual, unele imbunatatiri minore vor putea fi obtinute. Atatea cate nu vor afecta prea mult interesele partidocrate ale clasei politice.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0742 sec