Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Adancimile cuvantului - Intelesul ascuns al Crezului

Adancimile cuvantului - Intelesul ascuns al Crezului
ISBN: 973-1812-45-8
Anul publicării: 2011
Ediția: 1
Pagini: 258
Categoria: Crestinism
33,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

''Adancimile cuvantului - Intelesul ascuns al Crezului''...


...''dacă ar trebui să aleg un singur cuvânt pentru a-l alătura imaginii lui Brother David Steindl-Rast, atunci acesta ar fi cu sigurantă “adâncime”.

Este călugăr benedictin, dar ceea ce face, spune si scrie izvorăste din profunzimi care depăsesc cu mult canoanele oricărei doctrine religioase, fie ea crestină sau nu. Actele, cuvintele si prezenta sa par a fi conectate la o realitate inefabilă pe care el o trăiste direct si pe care nu face decât să o lasă să scurgă în lume prin intermediul fiintei sale.

În ultimii cincizeci de ani, sute de mii de oameni au fost atinsi de mesajul său care transcende orice sistem de credinte pentru a coborî adânc, până la izvorul sacru al Fiintei, inima, acolo unde noi suntem cu adevărat creatorii, constienti sau nu, ai realitătii pe care o trăim.

'David Steindl-Ras't este ceea ce în lumea modernă s-ar numi un iluminat, iar marele său har este acela de a transmite direct, de la inimă la inimă, vibratia subtilă a iubirii, a curajului, a încrederii si a bucuriei acestei experiente extraordinare care se numeste Umanitate.
Dincolo de norii curgători ai iluziei se află soarele permanent al Esentei, iar Brother David are darul de a ne conecta cu această lumină din interiorul nostru prin intermediul cuvintelor si al prezentei sale.

Este un om care trăieste Adevărul în mod direct si care si-a ales misiunea de a-l împărtăsi cu toti aceia care, rătăciti în deserturile mintii, sunt însetati să-l simtă.

Această primă carte a lui 'Brother David Rast' care apare în limba română, cu prefata scrisă de Dalai Lama, se asează cu gratie printre Cărtile Elena Francisc si deschide o nouă directie pentru aceia pe care-i numim, cu iubire, exploratori ai constiintei. Brother David ia un text clasic al crestinismului, faimosul Crez si dezvăluie cu simplitate si strălucire semnificatii profunde, dincolo de tot ce am crezut că stim. Horia Turcanu

Din carte:

Cuvântul 'ATOTPUTERNIC' tinde să ducă la interpretări greşite. El sugerează imaginea unui super-rege care îi face pe toţi să-1 asculte (da, pe el, pentru că acest lucru este cu siguranţă o fantezie masculină).

Uităm că Dumnezeu "s-a retras", aşa cum spune tradiţia evreiască, pentru a lăsa universul şi toate creaturile să se dezvolte. Dumnezeu le dă tuturor fiinţelor libertatea de a fi ele însele.
Dumnezeu se uită la ele cu ochii unei mame şi spune, "Da, poţi să o faci"!, aceleaşi cuvinte pe care Cezar Chavez le-a spus năpăstuiţilor (sună mai încurajator în spaniolă), "Si, se puedes"! Toată puterea lui Dumnezeu curge în interiorul nostru şi ne împuterniceşte prin acel matern "Da".

CUPRINS:

-CUVÂNT AL EDITORILOR

-DALAI LAMA - CUVÂNT ÎNAINTE

-CREZUL

-"CRED"

-CRED ÎN DUMNEZEU

-TATĂL

-TATĂL ATOTPUTERNIC

-CREATORUL CERULUI ŞI AL PĂMÂNTULUI

-ŞI ÎN IISUS CRISTOS

-UNICUL FIU AL LUI DUMNEZEU

-DOMNUL (DUMNEZEUL) NOSTRU

-NĂSCUT DIN SFÂNTUL DUH

-NĂSCUT DIN FECIOARA MARIA

-A SUFERIT SUB PILAT DIN PONT

-RĂSTIGNIT

-A MURIT ŞI A FOST ÎNGROPAT

-A COBORÂT ÎN IAD

-A TREIA ZI S-A RIDICAT DIN NOU DIN MORŢI

-A URCAT LA CERURI

-STĂ LA DREAPTA TATĂLUI ATOTPUTERNIC

-ASTFEL VA VENI SĂ-I JUDECE PE CEI VII ŞI CEI MORŢI

-CRED ÎN SFÂNTUL DUH

-SFÂNTA BISERICĂ CATOLICĂ

-COMUNIUNEA SFINŢILOR

-IERTAREA PĂCATELOR

-REÎNVIEREA TRUPULUI

-ŞI VIAŢĂ FĂRĂ DE MOARTE

-AMIN

DESPRE AUTOR

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.carti-bune.ro

Promoţii

Promo

Regele care a refuzat sa moara - Anunnaki si cautarea nemuririi
Cartea pierduta a lui Enki
Created in 0.107 sec
loader
Caut in catalog...
loader