Agenda Medicala 2024
120,96 RON
126,00 RON (-4%)

Agenda Medicala 2024

Agenda Medicala 2024
-4%
Preț: 120,96 RON
126,00 RON (-4%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 9610
Categoria: Ghiduri medicale

DESCRIERE

Agenda Medicala 2024

 

Atunci cand vine vorba de sanatate cea mai accesibila cale de informare, dar si cea mai periculoasa, este internetul. Poate va intrebati de ce. Ei bine, raspunsul este simplu. Internetul ne poate fi si prieten si dusman. Ne poate ajuta, oferindu-ne o informatie rapida, dar care, din pacate, nu, in toate cazurile, este verificata si selectata de catre persoane din domeniul medical, ceea ce ne poate cauza mari probleme ulterior.  De accea este mult mai corect si mai sanatos sa apelezi la o carte sau la un tratat medical, daca nu ai posibilitate de a lua imediat legatura cu un medic. Populatia se pare ca a inteles acest lucru si riscurile la care s-ar expune, daca ar prelua toate informatiile de pe internet, si de aceea,  ca in fiecare an, aparitia Agendei medicale este un eveniment editorial mult asteptat atat de catre oamenii care nu au frecventat sau nu frecventeaza domeniul medical, cat si de personalul specializat.

 

Industria farmaceutica a investit in domeniul formularilor farmaceutice noi si al asocierilor fixe de medicamente cu scopul cresterii aderentei la tratament. In acest context, Agenda medicala a ramas un instrument practic, utilizat de către farmacisti si de catre medici pentru actualizarea continua a informatiilor din domeniul medicamentelor si pentru prescrierea optima a acestora.

 

Agenda Medicala 2024, a carui autor este Cornel Chirita, a aparut in anul in curs la editura Medicala. Aceasta cuprinde informatii clare si utile despre ceea ce inseamna sa ai o viata activa, echilibrata si sanatoasa. Cu o traditie in spate, Agenda medicala se adreseaza specialistilor in domeniu, dar si publicului larg deopotriva. Acuratetea redarii informatiilor iti permite sa gasesti cu rapiditate cauza sau mecanismul care sta la baza suferintei tale.

 

Vei afla daca este suferi de o problema care ar trebui sa te ingrijoreze si care necesita prezenta urgenta la medic sau care poate este ceva trecator, putand lua o medicamentatie simpla. In orice caz, noi va spunem ca Agenda va va raspunde intrebarilor si in plus, va va aduce o oarecare liniste, deoarece consuideram ca o suferinta perceputa va fi mult mai usor de gestionat si chiar de suportat.

 

Revedind la aceasta carte, dorim  sa va aducem la cunostinta faptul ca ultima editie, aparuta acum, in anul 2024, este imbunatatita si adaugita, cuprinzand reactualizari privitoare la medicamentele intrate in uz in Romania, inregistrate si evidentiate cu denumirile comerciale (DC), precum si monografiile aferente la denumirea comuna internationala corespunzatoare (DCI). S-au pastrat aceleasi sectiuni de baza (indexul medicamentelor pe grupe de afectiuni si actiune terapeutica, monografii ale medicamentelor ordonate alfabetic după DCI, apoi combinatii, diverse, preparate si substituenti de sange, produse biologice de uz uman, produse de dializa) la care s-a adaugat o sectiune noua – produse radiofarmaceutice –, prezentate cu datele esentiale necesare informarii rapide asupra oricarui medicament; producatori si reprezentante ale firmelor straine de medicamente, cu adrese si telefoane utile; index general. Toate aceste informatii  contribuie, astfel, la informarea continua a profesionistilor care lucreaza in domeniul sanatatii: medici de toate specialitatile, farmacisti, farmacologi, medici rezidenti si studenti in medicina si farmacie, publicul larg.

 

Cuprinsul Agendei Medicale 2024 este unul facil si usor de inteles si contine urmatoarele sectiuni: Ce va ofera Agenda Medicala. Ghid de utilizare a Agendei Medicale. Lista prescurtari. Indexul medicamentelor pe grupe de afectiuni si actiune terapeutica. Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI. Combinatii. Diverse. Preparate si substituenti de sange. Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori). Produse pentru dializa. Produse radiofarmaceutice. Adrese si telefoane utile – Producatori si reprezentante ale firmelor straine de medicamente. Index general.

 

Simpla, dar complexa, Agenda Medicina va va fi intotdeauna un ajutor de pret!

Adresabilitate: Medici de toate specialităţile, farmacişti, farmacologi, medici rezidenţi şi studenţi în medicină şi farmacie, publicul larg.
 
Autor: Cornel Chirita, Cristina Daniela Marineci

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Ghiduri medicale

Created in 0.0388 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.