Agent secret in clasa a 6-a. Capsula timpului - Marcus Emerson

Agent secret in clasa a 6-a. Capsula timpului - Marcus Emerson
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9679-43-2
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Agent secret in clasa a 6-a. Capsula timpului - Marcus Emerson

 
... la început, când am văzut câţiva copii uitându-se spre mine, dar mersul meu hotărât a funcţionat. S-au întors la aruncatul mingii la coş, Am zâmbit gândindu-mâ cât de bine mă pricepeam să fiu invizibil. Dacă ar fi existat un clan ninja in scoală, sigur aş fi primul la rând să mă alătur lor.

In cele din urmă, m-am lăsat în jos, intrând în spaţiul gol de sub tribune. Nu existau becuri acolo, aşa că era întunecat, iar asta a fost în avantajul meu. Mă aşteptasem ca locul să fie mizerabil, plin cu ambalaje de la dulciuri şi doze lipicioase de suc, dar era surprinzător de curat.
 
Când am ajuns pe la mijlocul sălii, m-am oprit şi m-am sprijinit de perete. Prin crapaturile mici dintre tribune, vedeam umbrele copiilor care alergau şi jucau baschet. Nimeni nu avea habar că sunt acolo.

Am oftatt, încercând să pun totul cap la cap. Cineva mi-a furat portofelul, dar nu am nici cea mai mică idee când a facut-o. Ultima dată când mi-amintesc să-l fi avut in mână a fost după ce Linus mi-a dat cartea de vizită cu corb pe ea.
 
Bâgâsem cartonaşul în portofel şi-l aruncasem înapoi pe primul raft al dulapului meu...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0501 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.