Alchimia prosperitatii - Clara Toma

Alchimia prosperitatii - Clara Toma
-6%
Preț: 24,68 RON
26,25 RON (-5,98%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2024
Pagini: 96
Format: 13x20

DESCRIERE

Alchimia prosperitatii - Clara Toma

 

... este o lucrare inspirațională și practică destinată celor care sunt în căutarea unor metode eficiente pentru a-și îmbunătăți situația financiară și pentru a atrage abundența în viața lor.

 

Prin intermediul unei abordări care combină principii spirituale cu strategii concrete, autoarea propune o nouă perspectivă asupra modului în care individul poate lucra cu legea atracției și cu alte concepte metafizice pentru a-și transforma realitatea materială.

 

Clara Toma se folosește de noțiuni din alchimia tradițională, psihologie, dezvoltare personală și spiritualitate pentru a crea un ghid accesibil și practic, care să ajute cititorii să înțeleagă legătura dintre starea lor interioară și manifestarea prosperității exterioare.

 

Cartea abordează teme precum importanța mentalității, puterea intenției și a gândirii pozitive, tehnici de vizualizare creativă și recunoștință, toate acestea fiind esențiale în procesul de atragere a abundenței.

 

"Alchimia prosperității" îndeamnă cititorii să depășească barierele autoimpuse și să-și schimbe convingerile limitative despre bani și succes, promovând ideea că prosperitatea este accesibilă oricui este dispus să își schimbe paradigma mentală și să acționeze în consecință.

 

Autoarea oferă strategii practice, exerciții și meditații care pot fi integrate în viața de zi cu zi, cu scopul de a facilita o relație sănătoasă cu banii și de a cultiva o mentalitate a abundenței.

 

Această carte se adresează atât persoanelor care sunt la începutul drumului lor spre prosperitate, cât și celor care au experimentat deja succesul financiar, dar doresc să exploreze dimensiuni mai profunde ale abundenței.

 

"Alchimia prosperității" este un instrument valoros pentru oricine dorește să își amplifice capacitatea de a atrage prosperitatea, oferind o combinație unică de înțelepciune spirituală și aplicabilitate practică...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0381 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.