Alela 66, volumul 1 - Noaptea fatidica

Alela 66, volumul 1 - Noaptea fatidica
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 492
Format: 14x21
Preț: 44,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Alela 66, volumul 1 - Noaptea fatidica - Ge Smeu

 
... soferul pomi motorul, apoi demară lăsând în urma sa un nor de fum negru şi înecăcios, precum al unei sepii uriaşe. Trecu încet prin ecluză şi, atunci când ajunse în dreptul corpului de clădire din cărămidă roşie ce adăpostea în subsol camera de execuţii, mastodontul se opri cu un fâşâit ascuţit de aer.

Unul dintre cei trei ofiţeri a îmbrăcat un halat alb fără ecuson peste cămaşa albastră. Apoi a scos un stetoscop dintr-o trusă medicală atârnându-l de gât ca pe un fular fin.
 
Luă trei fiole dintr-un suport alb din plastic pe care le îndesă în buzunar şi coborî însoţit de director. După ce au pătruns prin deschizătura unei uşi groase din metal au pornit pe scări, în jos, în pântecul întunecos şi umed al imobilului vechi.

Ajunşi în camera de execuţii, tânărul ofiţer începu să schimbe fiolele dintr-un dispozitiv cu cele din buzunar, ignorând privirea sticloasă şi piezişă a gardianului responsabil de tehnica din încăpere.

Ce-i drept, toţi gardienii din acel corp special de clădire, în frunte cu directorul, erau obişnuiţi cu agenţii CIA care, în ultimii opt ani veneau destul de des şi coordonau personal execuţiile condamnaţilor la moarte.
 
Toţi erau convinşi că agenţia aplică un program strict secret pe trupurile osândiţilor, însă nimănui nu-i păsa.

Dincolo de perete gardianul tocmai deschisese o uşă din gratii, în timp ce preotul închisorii - un bătrânel firav, cu barba şi părul albe, dar cu privirea vie ca a unui copil -, păşea, sigur pe el, pe culoarul morţii...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0519 sec