Aleșii - Veronica Roth
64,35 RON
71,50 RON (-10%)

Aleșii - Veronica Roth

Aleșii - Veronica Roth
-10%
Preț: 64,35 RON
71,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069507933
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 496
Format: 13X20

DESCRIERE

Aleșii - Veronica Roth

 
... Matt se întoarse cu o pastiluță galbenă într‑o mână și pa‑ harul cu apă de pe noptiera ei în cealaltă. Le luă pe amândouă cu mâini tremurânde și înghiți nerăbdătoare pastila. Să vină calmul plăcut al benzodiazepinei!
 
Ea și cu Ines compuseseră cândva, la beție, o odă pastilelor, lăudându‑le pentru culorile frumoase, efectele rapide și pentru cum făceau ceva ce nimic altceva nu putea.
 
Puse jos paharul cu apă și se lăsă să alunece la podea. Simțea răceala acesteia prin pantalonii de pijama presărați cu pisici care scoteau raze laser din ochi, însă de această dată, o ancora în realitate. Matt se așeză și el, în boxeri, lângă frigider.
 
— Auzi…, începu ea.
 
— Nu trebuie s‑o spui.
 
— Sigur, cât pe ce să te înjunghii și nu‑i nevoie de scuze. O privea cu ochi blânzi. Îngrijorați.
 
— Nu vreau decât să‑ți fie ție bine. Cum îl numise articolul ăla îngrozitor? „Posibil cel mai de treabă om în viață”? Fusese de acord cu Rick Lane, urâciosul numărul unu, cel puțin în acea privință.
 
Matt avea sprâncene care se uneau într‑o privire plină de compasiune și o inimă pe măsură. El întinse mâna după cuțitul care zăcea pe podea lângă glezna ei. Era mare și lung, aproape cât antebrațul lui. Ochii o usturau. Îi închise.
 
— Îmi pare foarte rău!
 
— Știu că nu vrei să discuți cu mine despre asta, zise Matt. Totuși, ce‑ai zice să discuți cu altcineva?...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0353 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.