Angel Investor. Cum să investești într-un start-up din domeniul tehnologiei - Jason Calacanis

Angel Investor. Cum să investești într-un start-up din domeniul tehnologiei - Jason Calacanis
Preț: 59,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-1369-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 352
Format: 14x21

DESCRIERE

Angel Investor. Cum să investești într-un start-up din domeniul tehnologiei - Jason Calacanis

 
... aș putea face o listă cu descoperiri răsunătoare pentru a-mi susține acest punct de vedere despre cât de repede se mișcă lucrurile, dar aș dori ca această carte să reziste testului timpului, iar adevărul este că exemplele pe care ți le-aș putea oferi, despre cum reușește un calculator să bată un om la șah, despre o enciclopedie făcută de niște persoane care nu au fost plătite pentru asta, despre calculatoare care conduc avioane și mașini fără volane sau despre războaie câștigate de roboți, sunt lucruri atât de obișnuite, încât domeniul S. F. are mari dificultăți în a rămâne, ei bine, ficțiune.
 
Știu toate astea, pentru că investitorii de top care au investit în ultimele 50 de afaceri mari îmi cer s-o găsesc pe următoarea. Trăiesc la limita viitorului afacerilor și al tehnologiei.
 
Ca investitor înger, este de datoria mea să scriu cecul atunci când nimeni altcineva nu crede în tine – și acesta este cel mai palpitant pariu din lume.În fiecare săptămână mă întâlnesc cu zeci de visători cu idei nebunești care doresc să le dau din banii mei, sfaturi și acces la lista mea de contacte de afaceri – dar mai ales banii.
 
Deseori am fost cel dintâi care a băgat „primii bani“ într-o afacere, fiind primul investitor care a fost dispus să-și asume riscul cu companii precum Uber sau Thumbtack, atunci când acestea valorau doar 4 sau 5 milioane de dolari și aproape toți ceilalți au spus nu...
 
VIITORUL LOCURILOR DE MUNCĂ – ȘI AL MODULUI DE A FACE BANI
Dacă tu crezi în acest moment că sunt un monstru oribil, rapace, al pieței libere, ai dreptate doar pe jumătate – sunt, în egală măsură, un umanist care crede că există lucruri mult mai bune cu care să-și ocupe timpul copiii noștri.
 
Cu cât eliminăm mai repede locurile de muncă plătite prost, cu sarcini repetitive și umilitoare, cu atât mai repede specia noastră poate ajunge să lucreze la probleme mai importante – cum ar fi să susțină dezvoltarea dura-bilă, să devină interplanetară și să reușească să înlăture ultimele zeci de dictatori și despoți care ucid, violează și îi oprimă pe cei mai slabi dintre noi. Desigur, aș putea să greșesc.
 
Când vom reuși să eliminăm toate aceste locuri de muncă, lumea s-ar putea transforma într-o versiune globală a mișcării de protest dată uitării Occupy Wall Street, în care un grup de hippies și millenials isteți, dar prost organizați, au tropăit și au strigat: „De ajuns! Nu plecăm până când nu se schimbă lucrurile!“

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0330 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.