Animalele invata sa viseze - Kestutis Navakas

Animalele invata sa viseze - Kestutis Navakas
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-535-826-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 48
Format: 23x23

DESCRIERE

Animalele invata sa viseze - Kestutis Navakas

 
... a fost odată o vulpe care trăia într-o pădure. Pădurea era foarte bătrână şi deasă şi vânătorii veneau adesea acolo, însoţiţi de câinii lor periculoşi, aşa că vulpea nu avea deloc o viaţă uşoară.

Intr-o bună zi, o pasăre micuţă a trecut în zbor. Ea i-a spus vulpii că în pădurea vecină, de unde venea ea, nu exista nici măcar o vulpe.

Mai mult de atât, a spus pasărea, vânătorii nu veneau niciodată în acea pădure din pricina urşilor care trăiau acolo, căci vânătorilor le era frică de urşi.
 
Vulpea s-a bucurat la auzul acelor veşti şi s-a mutat de îndată în pădurea învecinată.
 
Ce fericite au fost animalele din acea pădure când au văzut vulpea! Toţi au venit să o întâmpine: ariciul, râsul, elanul, lupul, ursul şi multe alte animale au venit. Singurul care nu s-a arătat a fost bursucul, dar el oricum nu îşi făcea apariţia niciodată. Vulpea s-a simţit foarte onorată.
 
Fiecare animal i-a adus câte un dar. Ariciul i-a dăruit o ciupercă, ursul i-a oferit puţină miere proaspătă, dar nimeni nu ştie ce fel de cadou i-a adus lupul. Numai bursucul nu i-a adus nimic, pentru că nici nu a apărut...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0518 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.