Anomalia - Herve Le Tellier
49,50 RON
55,00 RON (-10%)

Anomalia - Herve Le Tellier

Anomalia - Herve Le Tellier
-10%
Preț: 49,50 RON
55,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-978-365-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Anomalia - Herve Le Tellier

 
Joi, 24 iunie 2021, McGuire Air Force Base, Trenton, New Jersey
Un Boeing 787 cu fuzelajul deteriorat staţionează la capătul pistei 2, nu departe de elicopterele Black Hawk si de uriaşele bimotoare gri ale US Air Force. Trei vehicule blindate aşteaptă în poziţie lângă avionul de cursă lungă, o noapte fierbinte cu miros de mare cade peste un pustiu invadat de tufe de drobiţă şi salvie.

In apropierea antrepozitelor, camioanele militare se succed, imitând un balet neîntrerupt. Intr-un amestec de urgenţă şi disciplină, sute de soldaţi aranjează nu se ştie ce într-un hangar imens, din care tocmai a fost evacuat masivul avion-cargo Lockheed C-5 Galaxy, ce fusese la revizie.
 
Lângă uşile glisante enorme se decupează, minuscule, trei siluete. Atitudinea femeii, care purta o imitaţie nereuşită de costum Chanel, şi a unuia dintre bărbaţi, în costumul întunecat de Men in Black, lasă puţin loc îndoielii: aparţin serviciilor.
 
Ultimul individ este mai atipic: are părul lung şi cam slinos, ochelarii rotunzi, cu ramă de oţel, îi alunecă de pe nas, iar tricoul său găurit proclamă „I love zero, one and Fibonacci". De asemenea, miroase puţin a sudoare şi mult a bere.

Chiar dacă a băut două sticle de apă, lui Adrian Miller tot i se învârte capul. Imediat ce a coborât din maşina poliţiei, cei doi agenţi s-au apropiat de el, s-au prezentat, iar Miller le-a uitat imediat numele, şi pe cel al tipului de la CIA, şl pe cel al femeii de ia FBI. Le Întinde o mână moale, fără să simuleze nici cea mai mică energie.

Ofiţerul i-o strânge reticent, chiar rigid, cu vârfurile degetelor, ea pe inotltoarea lipicioasă a unui peşte de nămol un pic alterat:

- Trebuie să recunosc, profesore Miller, că nu mi-am imaginat că sunteţi atât de... atât de tânăr.

Femeia de la FBI, o latlno-americancă la vreo treizeci de ani, cu trăsături fine, ochi vioi îl măsoară pe matematician în tăcere. La început îi găseşte un aer de John Cusack, să zicem un John Cusack sărac şi mai flasc, apoi se răzgândeşte; nu, nici măcar. Cu toate astea, spune cu un amestec de uimire şl respect:

— Cunoaştem raportul dumneavoastră pe dinafara, profesore Miller. O lucrare remarcabilă. Avem aşteptări mari de la experienţa dumneavoastră. Imi imaginez că dumneavoastră şi dr. Brewster-Wang v-aţi confruntat deja cu protocolul 42...
 
CUPRINS:
 
I. LA FEL DE NEGRU PRECUM CERUL        
Blake   
Victor Miesel 
Lucie     
David              
Maşina de spălat    
Sophia Kleffman      
Joanna    
Afacerea Miesel  
Slimboy   
Adrian şi Meredith            
Gluma         
Andre           
Primele ore  

II VIAŢA E VIS, SE SPUNE    
Momentul când    
Şapte interviuri      
Descartes 2. 0    
Masa 14
 
......

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0310 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.