Anul lui DA - Shonda Rhimes
40,50 RON
45,00 RON (-10%)

Anul lui DA - Shonda Rhimes

Anul lui DA - Shonda Rhimes
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0259-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Anul lui DA - Shonda Rhimes
 
„Niciodată nu spui da la ceva.“Șase cuvinte surprinzătoare.Ăsta este începutul. Asta este originea tuturor lucrurilor. Sora mea Delorse a spus șase cuvinte surprinzătoare și a schim‑bat totul. A spus șase cuvinte și acum, în timp ce scriu asta, sunt o persoană cu totul diferită. „Niciodată nu spui da la ceva.“
 
Ea nici măcar nu aspus cele șase cuvinte surprinzătoare. Le‑a bălmăjit, de fapt. Buzele abia i se mișcau, iar ochii îi erau fixați intenționat pe cuțitul enorm cu care tăia într‑un ritm furios legumele în bucățele, încercând să depășească recordul.
 
Este 28 noiembrie 2013. Dimineața de Ziua Recunoștinței. Așa că bineînțeles că frip‑turile sunt la ele acasă. Ziua Recunoștinței și Crăciunul au fost întotdeauna punctul forte al mamei mele. Până acum ea a dirijat sărbă‑torile familiei noastre fără cea mai mică greșeală. Mâncarea totdeauna delicioasă, florile mereu proaspete, culorile în deplină concordanță.
 
Totul perfect. Anul trecut, mama a anunțat că a obosit să mai facă toată munca asta. Da, o făcuse până atunci să pară o chestie ușoară, dar asta nu însemna că fusese ușoară. În deplină glorie în regatul bucătăriei, mama a anunțat că renunță la tronul ei. În această dimineață, pentru prima dată, Delorse a făcut pasul spre a prelua coroana. Asta a făcut din sora mea o persoană puternică și periculoasă.
 
Nici măcar nu se sinchisește să ridice ochii spre mine în timp ce bâlbâie cuvintele. Nu este timp pentru așa ceva. Familia și prietenii vor năvăli înfometați în mai puțin de trei ore. Nici măcar nu am ajuns la partea cu împănatul curcanului.
 
Așa că, în cazul în care sora mea nu mă ucide, ca apoi să mă gătească și să mă servească cu umplutură, sos și afine, cu niciun chip nu voi avea parte de întreaga ei atenție acum...
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0536 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.