Astrologia Ezoterică pentru începători și avansați - Astronin Astrofilus

Astrologia Ezoterică pentru începători și avansați - Astronin Astrofilus
-15%
Preț: 25,50 RON
30,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 225
Format: 13X20

DESCRIERE

Astrologia Ezoterică pentru începători și avansați - Astronin Astrofilus

 
Ce se va petrece pe parcursul trecerii lui Pluton prin Vărsător?

Planeta Pluton este cea mai lentă dintre toate planetele. Așa cum spuneam mai sus, lui Pluton îi ia între 12 și 32 de ani pentru a trece printr-un singur semn zodiacal - timpul pentru fiecare tranzit variind, datorită orbitei ovale a lui Pluton în jurul Soarelui.

Energia astrologică a sferei de influenţă a lui Pluton este transformatoare. Ea simbolizează reînnoirea, regenerarea și revoluţia. Este asociată atât cu energia sexuală cât și cu cea erotică, cu moartea și cu nevoia primară de supraviețuire, iar energia sa poate fi de asemenea obsesivă, compulsivă şi controlantă.
 
La modul fundamental, Pluton se referă la folosirea puterii și la controlul puterii.
 
Pentru că Pluton se mișcă atât de încet, astrologii o numesc ''planeta generațiilor" - energiile sale tind să modeleze epoci în societate luată ca întreg. Cu toate acestea, dacă eşti nativ în zodia Scorpion, Pluton este planeta ta guvernatoare și are o influenţă mult mai personală.
 
Această planetă este de asemenea potenţată în harta ta natală dacă eşti nativ cu Ascendentul în Scorpion, dacă Pluton la momentul naşterii tale era aproape de unghiuri importante din harta ta natală sau dacă sfera sa subtilă de influenţă creează aspecte intense cu sfera de influenţă a oricărei alte planete.

La un calcul simplu, se poate afirma că nicio fiinţă umană obişnuită care este în via- ță astăzi nu a experimentat sfera de influen- ță a lui Pluton în alte semne zodiacale decât în Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător sau Capricorn.
 
Dar acest fapt este pe cale să se modifice - Pluton îşi va înche- ia călătoria de 15 ani prin Capricorn și se va muta în zodia Vărsător - ceea ce unii astrologi cred că marchează adevăratul început al Epocii Vărsătorului...
 
CUPRINS:
 
Prefață

Astrologie
Ce a fost cândva astrologia
Ce este astrologia astăzi?
Ce reprezintă horoscopul?

Ce va dezvălui horoscopul?
Astrologia - Știința ciclurilor
Rolul Astrologiei
Astrologia mondială

Era Vărsătorului
Karma
Clarvederea
Concluzie

Glosar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0342 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.