Azaleea Rosie - Anchee Min

Azaleea Rosie - Anchee Min
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 328
Format: 11x18
Preț: 18,40 RON
23,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Azaleea Rosie - Anchee Min

 
... dormim împreuna? îmi replica: Nu ştiam ca-ţi place mai mult puterea mea decât îţi place de mine. I-am zis: Nu puterea o ai în mâini, ci viaţa noastră. Nu o poţi face mai buna, dar o poţi face mai rea.
 
Imi zise ca viaţa ei era o risipă, că acolo era ca la închisoare. I-am zis: Unde am putea merge? Cum am putea scăpa? Deasupra erau plase, iar dedesubt erau curse. Dacă fugim, murim, Mao şi Partidul ne-au hotărât soarta. Trebuie să mergem cumva mai departe.
 
Yan a plecat la sediu pentru o pregătire politica intensiva de şapte zile. Dormeam singura. Şi m-am întristat. Mi-era teamă că o s-o pierd atunci când ea şi Leopardul se vor reîntâlni.
 
Era un sentiment ciudat, un sentiment de permanenta lipsă de atenţie. Noaptea, o visam pe Yan. De-abia aşteptam apusul, atunci când ziua îşi anunţa sfârşitul.
 
A devenit iubita mea, aşa absenta cum era. La apus, se năştea un nou sentiment, pentru ea. Culoarea lui ştergea întunericul din inima mea.
 
Le-am scris părinţilor mei, la Shanghai. Le-am povestit despre secretara de partid, comandanta Yan. Le-am zis că eram foarte bune prietene. Că era o şefa corecta.
 
Ca era ca un copac mare, cu o puzderie de crengi şi frunziş bogat şi ca-mi placea să mă răcoresc la umbra ei. Asta era limita maximă a explicaţiei pe care o puteam da.
 
I-am spus mamei că ferma era în regula şi ca eu eram bine. Am amintit că unii părinţi de-ai colegelor mele veniseră în vizita, deşi nu merita sa baţi atâta drum ca să vezi ferma.
 
Mama a venit sa mă vadă, în loc sa-mi răspundă în scris. Eram în toiul stropirii cu substanţe chimice...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

27,96 RON
34,95 RON (-20%)
31,96 RON
39,95 RON (-20%)
Created in 0.0470 sec