Bacalaureat 2018, limba si literatura romana - PROFIL REAL - teste rezolvate (Cristina Simona Scurtu)

Bacalaureat 2018, limba si literatura romana - PROFIL REAL - teste rezolvate (Cristina Simona Scurtu)
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Categoria: Bacalaureat
Preț: 68,25 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Bacalaureat 2018, limba si literatura romana - PROFIL REAL - teste rezolvate (Cristina Simona Scurtu)

 
Teste in conformitate cu programa BAC la limba si literatura romana 2018

Copilul dvs. se afla in fata unui pas important din viata lui: examenul de bacalaureat, altadata numit si examenul de maturitate.

Sunteti ingrijorat? E normal! Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna: accesul la o anumita facultate, ba chiar si un loc in strainatate unde se pot face studiile academice, o anumita profesie si deci un anumit drum in viata.

Divizia Invatamant din cadrul Rentrop & Straton si colectivul de autori condus de doamna profesor Cristina Scurtu vin acum in sprijinul elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat sesiunea 2018!

Propunerea noastra, concreta si la obiect, vizeaza proba de Limba si literatura romana si cuprinde 50 de teste REZOLVATE, care urmaresc fixarea notiunilor specifice din programa Ministerului pentru profilul real.

Comandati acum pentru copilul dvs. culegerea Bacalaureat 2018. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real.

De la Eminescu la Eugen Lovinescu

Lucrarea ajuta elevul sa se pregateasca in mod corespunzator diversele genuri si specii literare – de la basmul cult, la balada, nuvela, roman, comedie, drama, poezie pana la roman modern sau critica literara.

In culegere se gasesc texte ce includ autorii studiati la clasa: Mihai Eminescu, Ion Creanga, I. L. Caragiale, Ioan Slavici, George Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Mihail Sadoveanu, Liviu Rebreanu, Camil Petrescu, George Calinescu, Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu, Titu Maiorescu, Eugen Lovinescu.

Comandati acum lucrarea pentru profilul real! Ii asigura asimilarea completa a tuturor temelor si autorilor studiati la clasa! Rezolvarea corecta si in timp util a subiectelor similare celor ce se regasesc pe foaia de examen! Respectand intocmai cerintele pentru nota 10!

Achizitionati acum pentru copilul dvs. lucrarea care-i asigura:

    pregatirea temeinica la limba si literatura romana pentru bacalaureat
    asimilarea modului corect de tratare si rezolvare a unor subiecte tip examen
    antrenament pentru rezolvarea subiectelor de examen in timp
    siguranta si incredere in fortele proprii
    reusita de nota 10 la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de bacalaureat!


Este ceea ce va doriti, nu? Va aduce linistea generata de decizia inteleapta privind sprijinul acordat copilului dvs.! Pentru un examen trecut cu 10!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0534 sec