Bacalaureat Matematica M_mate-info 2018 -. Ghid de pregatire pentru examen M1

Bacalaureat Matematica M_mate-info 2018 -. Ghid de pregatire pentru examen M1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 658
Format: 16x23
Categoria: Bacalaureat
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Bacalaureat Matematica M_mate-info 2018 -. Ghid de pregatire pentru examen M1 (Maria Elena Panaitopol)

 
... un ghid de pregatire pentru examenul de bacalaureat. Candidatii la examen vor gasi in lucrare informatia utila pentru o repetare eficienta si rapida a cunostintelor prin variante de subiecte grupate pe tematica programei de examen, modele de teste rezolvate, bareme de corectare si notare, subiecte date la examenele din anii anteriori.
 
Breviarul teoretic faciliteaza reactualizarea notiunilor necesare unei pregatirii temeinice. Modul de structurare a informatiei in cadrul lucrarii face ca aceasta sa reprezinte un veritabil auxiliar didactic folositor tuturor elevilor de liceu-clasele IX-XII. 
 
...........
 
... lucrarea a fost gandita si redactata ca un ghid de pregatire pentru examenul de bacalaureat. Informatia a fost organizata dupa continuturile programei scolare, respectiv programei de bacalaureat.

Breviarul teoretic cu exemple, prezentat la inceputul lucrarii, este o forma practica de reactualizare, repetare si fixare a cunostintelor.
 
Lucrarea continua apoi cu exercitii tip bacalaureat 2018 care sa ajute in exersarea cunostintelor studiate in anii de scoala. Exercitiile au fost grupate in 3 capitole corespunzatoare celor trei nivele de subiecte ce compun o varianta de subiect pentru examenul de bacalaurcat:

Subiectul I-Algebra, Geometrie, clasele. IX-X

Subiectul II-Algebra clasele XI-XII;

Subiectul III-Analiza matematica clasele XI-XII.

Capitolul patru al lucrarii cuprinde modele de teste tip bacalaureat 2018 in incheiere sunt prezentate subiectele date la examen in anii anteriori.

Toate problemele si testcic au rezolvari complete.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0724 sec