Baiatul din bula - Stewart Foster

Baiatul din bula - Stewart Foster
-7%
Preț: 36,27 RON
39,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-149-960-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Baiatul din bula - Stewart Foster

 
... iși scarpină așa de tare tatuajul, încât am impresia că se va șterge. Clatin din cap la soră-mea. Beth își acoperă la loc tatuajul, se ridică și rămânem în picioare, unul lângă celălalt, cu monitorul care piuie lângă noi la fiecare treizeci de secunde.
 
Privim clădirea mare și cenușie de vizavi, cu soarele sclipind în ferestre și toți oamenii dinăuntru stând la birourile lor, cu ochii în computere. Îi văd venind și-i văd plecând, iar nopțile și în weekend-uri văd scaunele goale și lumina de veghe, până luni dimineața, când se întorc cu toții.
 
Aerul condiționat intră în funcțiune, răspândește un val rece în încăpere și mă face să tremur. Beth mă întreabă dacă mi-e bine și dau din cap că da.
 
— E îngrozitor de cald afară, dar aici pare frig.
 
— E așa de cald, încât se topește asfaltul? o întreb.
 
— Nu, nici chiar așa. Zâmbește, apoi mă ia pe după umeri și stăm așa la fereastră, privind avioanele care zboară pe deasupra clădirilor înalte, pe culoarul lor aerian spre și dinspre Heathrow.
 
Acum, a rămas singura fereastră prin care mai pot să privesc. Mai era una care dădea spre hol și prin care vedeam cum trec medicii și asistentele. Numai că într-o zi îngrijitorul a dat-o cu vopsea albă, specială, pentru sticlă. Am întrebat de ce și mi s-a spus că „pentru intimitate”.
 
Le-am zis că oricum nu auzeam ce vorbesc. Au zâmbit și mi-au răspuns că nu despre asta era vorba. Totuși, eu nu-mi doresc mai multă intimitate. Sunt sătul de câtă am. Beth mă strânge foarte ușor; un pic mai tare, și mi-ar lăsa vânătăi. Mă bucur că nu-i e frică să mă atingă...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0769 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.