Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Balchis 2000, Parola: "Dumnezeu"

Balchis 2000, Parola: 'Dumnezeu'
ISBN: 978-973-8791-343
Editura:
Anul publicării: 2009
Ediția: 1
Pagini: 210
Format: 13x20
30,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Balchis 2000, Parola: "Dumnezeu"...


Mi-a trebuit ceva timp până să scriu această carte. La început, îmi făceam probleme că nu o să fiu înţeles. Că cititorii mei nu dispun de informaţiile care să-mi susţină veridicitatea povestirii.

A fost nevoie de ceva muncă până când oamenii au fost pregătiţi să primească varianta mea asupra ADEVĂRULUI. Pentru că asta avem în realitate fiecare: câte o variantă asupra Adevărului Suprem care este Dumnezeu.

Am înţeles multe, am şi mai multe necunoscute. Mi s-a reproşat că smintesc oamenii, că „le torn lavă pe gât", că vând taine pe 150 de mii de lei.

Nu ştiu cât de adevărat este. Ştiu doar că la un moment dat mă voi duce la Cel Preaînalt şi îi voi spune ce am făcut, ce am avut de gând să fac şi atunci El, în Înţelepciunea Lui, îmi va descoperi ce a ieşit.


Din carte:


Poate vreodata sa-mi plateasca durerea pe care am trait-o pe acest pamânt? Ranile, torturile, pierderea celor dragi, decaderile si suferintele pe care le-am îndurat timp de mii si mii de ani? Am fost decapitat, schilodit, vândut ca sclav, falit si muritor de foame.

M-au mâncat viermii de viu, m-au sfârtecat fiarele, m-a ucis apa, aerul, focul si pamântul. De furie, am ucis fara motiv, am umilit din ura, de frica, pentru aur si bani.

Am facut atâtea ca Judecata din urma nu stiu cum m-ar mai putea exonera de pedeapsa. Am decis dupa atâta timp sa ma întorc la Cer. De ce? Sunt, oarecum, un mercenar spiritual si o fac pentru ca nu pot fi singur.

În lumea asta creata de El nu poti sa fii decât ori de o parte, ori de alta. Si, cum demonul nu-mi place deloc, l-am ales pe El din lipsa de altceva. Daca exista varianta sa ramân singur în univers sau în lumea spirituala, as fi ales-o....


Autor: Ovidiu Dragoş Argeşanu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Parapsihologie - Paranormal

Categorii

Edituri

Top

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.carti-bune.ro

Promoţii

Promo

Regele care a refuzat sa moara - Anunnaki si cautarea nemuririi
Cartea pierduta a lui Enki

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:09.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promo

Regimul medical Scarsdale - Cum sa slabiti 9 kilograme in 14 zile
Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.508 sec
loader
Caut in catalog...
loader