Biroul de intrebări ridicole - Dan Ciupureanu

Biroul de intrebări ridicole - Dan Ciupureanu
-20%
Preț: 22,40 RON
28,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-7954-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 200
Format: 13x20

DESCRIERE

Biroul de intrebări ridicole - Dan Ciupureanu

 
... bună dimineaţa, frumosule! Ţi-am adus o fotografie cu mine, nu prea recentă, s-o ai aici, pe noptieră. Ştiu că nu o poţi vedea, dar poate ştiind că o ai aici, lângă tine, eşti mai liniştit. Te-au găsit în comă cu hipotermie şi cu degetele degerate pe şantier, erai învelit cu nişte saci de rafie.
 
Paul a zis că aşa, ghemuit, parcă erai un fetus în burta mamei. A trebuit să ţi se taie laba piciorului drept. Mi-au zis să-ţi vorbesc, că mă auzi.
 
Imi pare rău că nu am rămas în prima seară să mergem la film şi sper că înţelegi că nu am rămas pentru că nu schimbasem decât două vorbe.
 
Uite, când te vei trezi, te voi duce la un film frumos şi mai sper că vorbeai sincer când ai spus că sunt frumoasă. Atunci chiar m-am bucurat, deşi nu am vrut să-ţi arăt. Fumul este violet acum, iar pereţii camerei se umplu de culori vii.
 
Peretele alunecă lent în faţă. Cerul se infiltrează-n tavan ca cerneala şi se deschide la culoare, apoi fumul alb formează nori. Din podea creşte iarbă şi camera alunecă într-o vale mirifică. Păsărelele cântă şi bat din aripi în aer, peretele din faţă alunecă la vale. Apa curge din lateral şi formează un iaz, pe marginea căruia cresc stufărişuri.
 
Mă ridic din pat şi păşesc desculţ pe iarba umedă de rouă. Mă aşez pe o piatră şi arunc pietricele-n apă. Aseară nu-mi venea să servesc pe nimeni, zice Roxana. M-am săturat de locul acela, unde vin numai alcoolici şi scursuri
 
. Singurul lucru bun de acolo a fost ziua în care ai venit. Trebuie să-l spălăm şi să-i schimbăm bandajul, domnişoară. Da, sigur, plec imediat. Simt buzele ei pe buzele mele. Ii simt mâna, acum caldă, pe gât. Bag piciorul în apa rece, mă furnică.
 
Te iubesc, Ian, zice Roxana şi mă mai sărută o dată. Şi eu te iubesc! Plutesc deasupra ierbii spre patul de spital. Mă doare piciorul drept. Poate nu trebuia să-l bag în apă.
 
Nu arată bine deloc Ian, de azi-dimineaţă nu dă niciun semn, zice un bărbat, îl mai menţinem încă puţin conectat...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

20,00 RON
25,00 RON (-20%)
Created in 0.0410 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.