Borgia. Pacatele familiei (Editia 2018, Paperback)

Borgia. Pacatele familiei (Editia 2018, Paperback)
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 524
Format: 13x20
Categoria: Romane istorice
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Borgia. Pacatele familiei (Editia 2018, Paperback) - Sarah Bower

 

 „Spectacolul rivalitatii si al razbunarii dintre casele Borgia si Ferrara, intr-o poveste sclipitoare despre una dintre cele mai importante familii din Italia renascentista.“
Publishers Weekly

Urzelile politice care l-au impins pe tatal ei la Vatican au trimis-o pe Lucrezia Borgia intr-un labirint periculos de patimi si ambitii, la una dintre cele mai grandioase Curti din Italia. Privit prin ochii ei, Cezare Borgia, diabolicul sau frate, este unul dintre personajele care se dezvaluie in alta lumina decat cea consemnata public.

Violante se intampla sa devina doamna de onoare a frumoasei Lucrezia, dar si pazitoarea unor secrete primejdioase si eroina unui povesti de dragoste periculoase. Totul, pe fundalul unei istorii spectaculoase din Renastere.

 „Sarah Bowler realizeaza o cronica inchipuita, plina de culoare, a vietii din Italia renascentista. Autoarea imbina maiestrit fapte consemnate de istoria oficiala a familiei Borgia cu zvonuri si ipoteze lansate de apropiatii acesteia, detalii pe care nu le gasim in cartile de istorie.”
Luxury Reading

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0712 sec