Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi
Preț: 37,50 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Patricia Alexandra Pop
Editura: House of Guides
Anul publicării: 2012
Pagini: 175
Format: 19x22
Categoria: Carti de bucate
DESCRIERE
Bucataria Romaneasca de la 1841 pana astazi - Patricia Alexandra Pop
…volumul prezintă o bucătărie savuroasă, de cele mai multe ori cu aromă istorică, reunind reţete din toate colţurile ţării, structurate pe capitole în Aperitive şi Gustări, Supe, Ciorbe şi Borşuri, Feluri principale, Garnituri, Sosuri şi Deserturi, o carte care răspunde atât curiozităţii românilor, cât şi memoriei lor gustative.
Cartea de faţă îşi doreşte a fi o călătorie prin toate zonele României, pentru a scoate la lumină gastronomia neaoşă românească, cu reţete străvechi, desprinse din caietele prăfuite ale bunicilor, pentru ca în final să încheie această incursiune cu delicioase reţete ale bucătăriei moderne, în care regăsim influenţele internaţionale.
Pelerinajul culinar prin cele 8 zone ale ţării (Ardeal, Banat, Bucovina, Dobrogea, Maramureş, Moldova, Muntenia şi Oltenia) dezvăluie arta gătitului simplu, tradiţional, bazat pe recoltele pământului şi produsele obţinute cu muncă în propria gospodărie, dar meşteşugite cu farmec pitoresc, şi învăluite de misterul tradiţiilor vechi.
Autor: Patricia Alexandra Pop
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 53,10 RON59,00 RON (-10%)
- 67,50 RON75,00 RON (-10%)
- 60,45 RON65,00 RON (-7%)
Promo
-Asistenţă online
-Suntem deconectați |
RECENZII