Bucurestii Reginei Elisabeta a Romaniei - Carmen Sylva

Bucurestii Reginei Elisabeta a Romaniei - Carmen Sylva
-7%
Preț: 44,64 RON
48,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-081-107-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 72
Format: 24x24

DESCRIERE

Bucurestii Reginei Elisabeta a Romaniei - Carmen Sylva

 

... in lucrarea sa, Carmen Sylva explorează perioada în care Regina Elisabeta a trăit și a influențat Bucureștii, punând accent pe impactul său asupra culturii, artei și dezvoltării sociale a orașului. Reginei Elisabeta îi era cunoscută pasiunea pentru literatură și pentru susținerea artelor, fiind ea însăși o scriitoare talentată.

 

Lucrarea "Bucureștii Reginei Elisabeta a României" oferă o privire detaliată asupra evenimentelor, proiectelor și inițiativelor în care regina a fost implicată în București.

 

Se concentrează, probabil, pe activitățile sale în domeniul cultural, organizarea de expoziții, sprijinul pentru teatre și instituții educaționale, și alte proiecte care au contribuit la dezvoltarea culturală a capitalei.

 

Prin intermediul acestei lucrări, Carmen Sylva (Regina Elisabeta) își propune să aducă în prim-plan moștenirea culturală și contribuția reginei la dezvoltarea Bucureștilor în perioada sa de activitate.

 

Este important de menționat că, în calitate de regină, Elisabeta a influențat multe aspecte ale vieții sociale și culturale din România, iar această lucrare poate oferi o perspectivă mai aprofundată asupra impactului său asupra orașului București...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0302 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.