Calea spre bogatie - Napoleon Hill

Calea spre bogatie - Napoleon Hill
Anul publicării: 2018
Pagini: 356
Format: 13x20
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Calea spre bogatie. Cheia pentru solutionarea problemelor, depasirea esecurilor si siguranta financiara - Napoleon Hill

 
... descopera cum sa iti pregatesti mintea pentru succes si bogatie! Scris de autorul cunoscutei carti Gandeste si vei fi bogat, acest ghid de dezvoltare personala se bazeaza pe principiile unor personalitati de succes precum Andrew Carnegie, Henry Ford si Thomas Edison.
 
Milioane de oameni din intreaga lume au adoptat filosofia lui Napoleon Hill pentru a obtine promovarea la locul de munca, pentru a-si imbunatati relatiile personale si pe cele profesionale, pentru a deveni bogati si a trai vieti mai implinite...
 
Fragmente:
 
... dacă o persoană nu face nimic în plus pe lângă serviciul pentru care este recompensată, atunci îşi va primi în mod evident întreaga răsplată care i se cuvine.

   Pentru a-şi păstra slujba sau sursa de venit, o persoană trebuie să furnizeze serviciile pentru care este plătită, indiferent de felul în care procedează.

   Va avea însă întotdeauna privilegiul de a face un serviciu în plus ca mijloc de a atrage o bunăvoinţă sporită şi de a furniza un motiv temeinic pentru solicitarea unei răsplăţi mai mari, a unei poziţii mai bune sau a ambelor.

   Oricine ocupă o poziţie bazată pe un salariu are ocazia să progreseze prin aplicarea acestui principiu; şi este important să remarcăm faptul că sistemul american al liberei iniţiative funcţionează în baza faptului că fiecărui lucrător din industrie i se oferă un stimulent corespunzător pentru a aplica acest principiu.

   Orice practică sau filozofie care-l lipseşte pe om de privilegiul de a face un efort în plus este nesănătoasă şi condamnată la eşec, deoarece este evident faptul că acest principiu este un punct de pornire de o importanţă majoră, în virtutea căruia un individ poate fi recompensat pentru abilităţile, experienţa şi educaţia sa deosebită; este singurul principiu care oferă posibilitatea autodeterminării, indiferent de ocupaţia, profesia sau vocaţia individului.

   În America, oricine îşi poate câştiga traiul şi fără să aibă obiceiul de a face un efort în plus. Şi mulţi chiar asta fac, dar siguranţa economică şi viaţa îmbelşugată promise de măreţul mod de viaţă american le sunt accesibile doar acelora care integrează acest principiu în filozofia lor de viaţă şi şi-au format obiceiul de a-şi trăi viaţa de zi cu zi ghidându-se după el.
   
............
 
... patronii egoişti sunt precum bucăţile de lut în mâinile unui olar. Prin lăcomia lor, ei pot să fie influenţaţi să-l răsplătească pe acela care face mai mult decât lucrul pentru care este plătit.

   Patronii lacomi nu vor să piardă serviciile unei persoane care are obiceiul de a face un efort în plus. Ei cunosc valoarea acestor angajaţi. Acesta este punctul-cheie şi argumentul principal prin care patronii pot să renunţe la lăcomia ce-i caracterizează.

   Orice om deştept va şti cum să utilizeze acest punct forte, nu prin diminuarea calităţii şi a cantităţii serviciilor prestate, ci prin creşterea lor.

   Cel ce-şi vinde în mod inteligent serviciile îl poate manipula pe cumpărătorul lacom al serviciilor sale cu aceeaşi uşurinţă cu care o femeie deşteaptă îl poate influenţa pe bărbat după cum vrea. Tehnica reală este similară cu aceea pe care femeile inteligente o folosesc ca să-i conducă pe bărbaţi...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0566 sec