Cand peretii au urechi, iar strada nu-si tine gura

Cand peretii au urechi, iar strada nu-si tine gura
Preț: 12,60 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 96
Format: 13x20
Categoria: Umor

DESCRIERE

Cand peretii au urechi, iar strada nu-si tine gura
 
După moartea lui Stalin, un turist care se plimba prin Kiev a observat că statuia tătucului poporului era păzită zi şi noapte. Curios, îl întreabă pe şeful gărzilor: - De ce să păzeşti o statuie?
-    Pentru a preveni lipsa de respect, răspunse acesta.
-    Dar cine ar putea să nu arate respect faţă de statuia regretatului tovarăş Stalin?
Soldatul, făcând un gest larg cu mâna, răspunse:
-    Noi, dacă nu am fi de serviciu.


Imediat după moartea lui Stalin, Comitetul Central al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice a fost convocat în toiul nopţii, iar Molotov, tras la faţă, a făcut anunţul tovarăşilor prezenţi. După primul moment de stupoare, în sală s-a aşternut o linişte înfricoşătoare, tulburată o clipă de o şoaptă anonimă: - Şi Lui cine va îndrăzni sâ-i spună?
 

Doi angajaţi ai Ministerului de Interne al Uniunii Sovietice au fost însărcinaţi să pregătească un discurs pe care să-l rostească Brejnev la inaugurarea celei mai mari centrale nucleare construite vreodată.
închişi câteva săptămâni în biblioteca ministerului, ei studiază o cantitate enormă de lucrări şi documente, dar, pe măsură ce timpul trece, feţele lor devin din ce în ce mai lungi... Cum să compui un discurs acceptabil, când nici Marx, nici Lenin nu au scris vreodată vreun cuvinţel despre energia nucleară?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0593 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.