Caprioara si camara fericirii - Teama de intuneric si de creaturi imaginare - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice

Caprioara si camara fericirii - Teama de intuneric si de creaturi imaginare - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 24
Format: 20x27
Categoria: Parinti - copii
Preț: 16,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Caprioara si camara fericirii - Teama de intuneric si de creaturi imaginare - Colectia ABC-ul povestilor terapeutice (Ioana Omut-Cherechianu)

 
Temerile copiilor pot fi multiple si sunt firesti pana cand nu devin reale fobii care il necajesc permanent pe micutul nostru. Frica este o reactie innascuta, specifica tuturor fiintelor, insa in mare parte este si un comportament social, invatat de la cei din jur. 

In abordarea oricarei frici a copiilor, parintele trebuie sa aiba o atitudine increzatoare, ferma si calma, pentru ca este singura care poate sa-i ofere sprijin real copilului. Daca adultul din preajma copilului va manifesta la randul sau anxietate, agitatie si ingrijorare pentru ceea ce se intampla, frica acestuia va lua proportii si va fi foarte greu sa fie inlaturata.

Frica de intuneric, tema de fata, poate sa debuteze in jurul varstei de 3 ani si se poate transforma intr-o fobie persistenta, pana la varsta adulta, daca micutul nu primeste sprijinul potrivit al adultilor si daca nu reuseste sa si-o invinga in primii ani de viata.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0825 sec