Carnati, salamuri si lebar

Carnati, salamuri si lebar
Editura:
Anul publicării: 2010
Ediția: 1
Pagini: 142
Format: 13x20
Categoria: Poti face singur
Preț: 13,00 RON
Disponibilitate: în stoc - in stoc

DESCRIERE

....''Carnati, salamuri si lebar''


CUPRINS:

- Cap. I. Notiuni de baza pentru producerea de carnati si salamuri

- Cap. II. Prelungirea duratei de viata a mezelurilor

- Cap. III. Bruhwurst (carnati opariti)

- Cap. VI. Retete de Bratwursti opariti

- Cap. V. Retete de Fleischwurst oparit sau prajit

- Cap. VI. Dauerwurst si Rohwurst

- Cap. VII. Retete de Rohwurst

- Cap. VIII. Blutwursti si Rotwurst

- Cap. IX. Retete de Blutwursti si Rotwurst

- Cap. X. Pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)

- Cap. XI. Retete de pate de ficat in membrana (Leberstreichwurst)

- Cap. XII. Sulzwurst (toba si piftie)

- Cap. XIII. Reteta de Sulzwurst

- Cap. XIV. Pastete, pate si rulada

- Cap. XV. Retete de Pastete

- Cap. XVI. Calculul costurilor

Autori:

Franz Doppler , Roman Eibensteiner

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0955 sec