Cartea copiilor Vol. 1+2

Cartea copiilor Vol. 1+2
Preț: 63,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-579-284-5
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 1128
Format: 10,7x17,8
Categoria: Literatura

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

....''Cartea copiilor Vol. 1+2'' Volumul. 1 „Senzuale și emoționante, trădând un intelect puternic, romanele lui A.S. Byatt tind întotdeauna la înțelegere. Și, ca orice romancier adevărat, autoarea nu uită niciodată cât de importantă este foamea de poveste, cum spune eroina din Pasiune.“ The Spectator „Chiar dacă nu știi nimic despre Nesbit, despre Gill sau despre frământările din epoca edwardiană, poți citi Cartea copiilor fără să ratezi nimic din uimitoarea ei rezonanță, datorită forței narative și meditației pătimașe despre condiția umană, prezente în toate cărțile lui A.S. Byatt.“ The Telegraph La fel de fascinant ca Pasiune, roman cu care A.S. Byatt și-a cucerit definitiv cititorii și care i-a adus Premiul Booker în 1990, Cartea copiilor este o ficțiune în care istoria se împletește cu basmul și cu reflecția despre literatură. Nominalizat la Man Booker Prize în 2009, povestește cu rafinament, umor și lirism despre două generații ale unei familii din ținutul Kent, Anglia. Volumul. 2Cartea copiilor este, de fapt, un roman pentru adulții cei mai pretențioși, o ficțiune care spulberă mitul copilăriei ca vârstă de aur. Proza cunoscutei scriitoare este o incursiune tulburătoare în sufletul omenesc, în suferințele provocate de pornirile acestuia și de mersul istoriei.“ London Review of BooksA.S. Byatt are un talent halucinant la descrierea personajelor și, asemenea scriitorilor de odinioară, insistă pe ideea că operele de artă pot transforma trăirile cu aceeași forță cu care făurirea lor îi transformă pe creatori. Însă femeile obișnuite din roman sunt chiar mai provocatoare decât artiștii vulcanici înfățișați aici.“ New York Times Povestea începe în 1895, într-o criptă de sub South Kensington Museum, unde este descoperit un fugar A.S. Byat urmărește mai multe destine într-un timp al poveștii ce depășește două decenii și se apleacă mai ales asupra universului feminin. În ficțiunea sa, care are toate calitățile marii literaturi, absurdul și cruzimea ființei umane joacă roluri principale Autor: Antonia Susan Byatt

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Literatura - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0326 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.