Casa unde domneste iubirea - Elizabeth Cheney

Casa unde domneste iubirea - Elizabeth Cheney
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731369389
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 264
Format: 13x20

DESCRIERE

Casa unde domneste iubirea - Elizabeth Cheney

 

... este o carte care explorează teme profunde ale iubirii, familiei și a căldurii umane. Povestea se concentrează pe ideea că, indiferent de circumstanțele externe, acasă este locul unde domnește iubirea și unde fiecare membru al familiei găsește refugiu și sprijin.

 

Elizabeth Cheney aduce în prim-plan importanța relațiilor interpersonale, a comunicării deschise și a iertării în construirea unui cămin plin de iubire și înțelegere.

 

Cartea abordează diferite situații prin care trec personajele, evidențiind modul în care iubirea și grija față de ceilalți pot transforma vieți și pot depăși obstacolele.

 

Prin intermediul narativului său emoționant și personajelor bine conturate, Cheney reușește să transmită cititorilor că esența unui cămin fericit nu se bazează pe bunuri materiale, ci pe relațiile profund umane și pe iubirea necondiționată dintre membrii familiei.

 

"Casa unde domnește iubirea" este o lectură îmbogățitoare care încurajează reflecția asupra valorilor personale și asupra importanței de a cultiva un mediu familial bazat pe dragoste și respect reciproc. Este o carte care atinge inima cititorului și care reamintește de puterea vindecătoare a iubirii în viața de zi cu zi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0356 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.