Ce a spus Dumnezeu - Neale Donald Walsch

Ce a spus Dumnezeu - Neale Donald Walsch
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 400
Format: 13x20
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Ce a spus Dumnezeu - Neale Donald Walsch

 
Inspirați de seria de nouă cărți intitulată „Conversații cu Dumnezeu”, mulți oameni i-au cerut lui Neale Donald Walsch să găsească o modalitate de a exprima cele mai importante mesaje ale lui Dumnezeu într-o versiune mai succintă.

Cartea „Ce a spus Dumnezeu” detaliază și explică exact ceea ce trebuie să știm despre viață și despre cum să o trăim.
 
Walsch ne încurajează să renunțăm la toate capcanele religioase și culturale, să trăim experiența vieții ca ființe umane, supuse greșelii, precum și ca ființe tolerante, sincere și complete, bazându-ne pe istorie, extinzând-o și îmbogățind-o...
 
Fragmente:
 
... am auzit spunându-se ca, în viitor, omenirea va trăi o mie de ani de pace. Clarvazatorii şi profeţii au prezis, de-a lungul istoriei, că într-o zi specia noastră va păşi într-un Mâine măreţ, afirmându-ne în sfârşit adevărata moştenire ca fiinţe cosmice şi manifestări ale Divinităţii.
 
Eu cred că exact aşa se va şi întâmpla şi că ne aflăm deja în pragul acestei noi şi extraordinar de minunate expresii a vieţii. Tot ce trebuie să facem este să batem la uşă, pentru că este aşa cum profeţea odată un Maestru: „Căutaţi şi veţi afla. Bateţi şi vi se va deschide.''
 
Nu mi se pare a fi nici coincidenţă, nici greşeală şi nici întâmplare faptul că am venit să ne petrecem viaţa pe Pământ în acest moment culminant, fiind martori şi participanţi la acest extraordinar eveniment de tranziţie. Cred că sufletele noastre au venit aici intenţionat la o întâlnire, conform unui plan.
 
Cred, de asemenea, că am mai fost cu toţii aici. Asta nu e prima noastră vizită în viaţa fizică de pe această planetă. Am promis că ne vom întoarce şi că vom continua să ne întoarcem până când vom fi ridicat specia noastră la un nivel de Divinitate vizibil în fizicalitate.
 
Dar ziua, rmântuitonilui“ individual sau a „maestru-lui'' unic a trecut. Sfinţii şi înţelepţii noştri, mântuitorii şi maeştrii noştri de altădată au făcut cu toţii ceea ce veniseră să facă.
 
Ne-au trezit şi ne-au făcut să ne dăm seama că s-ar putea ca toţi să fim sfinţi şi înţelepţi, s-ar putea ca toţi să fim mântuitori şi maeştri. Acum ei merg din nou printre noi, dar de data asta nu pentru a ne conduce, ci pentru a ni se alătura în procesul de realizare personală.
 
Scopul lor în vizitele anterioare a fost să ne conducă prin puterea exemplului. Scopui lor de acum este să ne sprijine colaborând cu noi.
 
Acest nivel de colaborare are drept rezultat faptul că mulţi alţi oameni trăiesc acum experienţa a ceea ce se spune că numai „maeştrii" trăiau în zilele de demult. Vedem milioane de oameni care duc o minunată viaţă plină de sfinţenie.
 
Vedem mii de mesageri care se oferă voluntar să împărtăşească cu fraţii şi surorile lor cunoştinţe şi înţelesuri referitoare la Viaţă, pe care aceşti mesageri nu ar fi avut în niciun caz cum să le ştie, cum să le înţeleagă doar pe baza experienţei lor individuale în această viaţă.
 
Insă acum toţi oamenii de pe Pământ îşi dau seama, unul câte unul, într-un număr din ce în ce mai mare, că tuturor ni s-a oferit capacitatea de a accesa conştiinţa colectivă şi de a extrage de acolo, într-o clipă, înţelepciunea eternă.
 
A venit vremea transformării omenirii. A venit vremea ca specia noastră să decidă să-şi trăiască, în sfârşit, adevărata identitate.
 
Aşa se face că printre cele 25 de Mesaje Esenţiale din Conversaţii cu Dumnezeu există ideea care stă la baza a tot ceea ce caută acest dialog să împărtăşească cu noi si să inspire în noi...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0593 sec