Ce-ar fi trebuit sa stiu - Claire LaZebnik

Ce-ar fi trebuit sa stiu - Claire LaZebnik
Preț: 34,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8811-82-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 328
Format: 15x21
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Ce-ar fi trebuit sa stiu - Claire LaZebnik

 
... ce trebuie să facă o fată pe‑aici ca să primească un pahar de vin? spune ea.
 
— Veneam, spune Ron ridicând sticla și paharele, dar am început să vorbesc cu fetele. Mama își trece privirea pe fiecare dintre fețele noastre, măsurând starea noastră de spirit. Apoi spune, un pic prea bine dispusă:
 
— Pare că sunt cea mai rea mamă, nu‑i așa? „Nu mai vorbi cu copiii mei și adu‑mi vinul!“ Râde forțat și apoi se uită rugător la mine.
 
Întorc capul și observ că Ivy a profitat de momentul de confuzie și și‑a îndesat în gură ce‑a mai rămas din Pop‑Tart. „Așa, Ivy, bravo!“ gândesc eu.
 
— E în regulă, îi spune Ron mamei. Mi‑am epuizat oricum abilitățile părintești pentru seara asta. Fetele astea ale tale…
 
... mama s‑a întors de la prima întâlnire fascinată și fericită. Lucrurile s‑au mișcat repede pe urmă. Cred că lui Ron i‑a plăcut cât de maleabilă era ea, cât de dispusă era să‑l asculte în ceea ce privește mișcarea și dieta – și educația copiilor, chiar dacă el nu avea niciun fel de experiență în ultimul domeniu. Iar mamei cu siguranță îi place să aibă pe cineva s‑o conducă. Nu i‑a plăcut niciodată să se ocupe singură de lucruri.
 
Chestia e că mama este tipul ăla de persoană care cere mereu atenție, dar care îi face pe oameni să‑i rezolve problemele în locul ei, nu să fugă mâncând pământul. De fapt, Ron e cavalerul ei salvator, care vine să‑i pună viața în ordine. Dar mie nu prea‑mi place să fiu o parte din viața ei despre care el crede că are nevoie de ajutor.
 
Și îmi place chiar mai puțin să văd cum se ia de Ivy, care nu are nicio urmă de mânie sau de răutate în ea, ceea ce o face vulnerabilă în fața lui. Sunt sora ei mai mică, dar nu țin minte să fi existat vreun moment în care să nu simt nevoia de a o proteja și de‑a avea grijă de ea.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Literatura

Created in 0.0355 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.