Ce vor femeile? Ce vor barbatii? - Marius Ghidel

Ce vor femeile? Ce vor barbatii? - Marius Ghidel
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-902-92-51
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 526
Format: 13X20

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Ce vor Femeile? Ce vor Barbatii? Femeia, aceasta zeita care ma tine de mana. Barbatul acesta este doar de iubit. Copilul, acest inger minunat - Marius Ghidel - Marius Ghidel

 
IUBIREA, SMERENIA, DĂRUIREA SUNT RAIUL

Cand cineva se supără, începe să ucidă, mecanismul este automat Şi tu ceri copii, dar nu ai cum pentru că vrei cu putere şi acolo este voia ta peste voia Lui. Scade-ţi orgoliul şi îi vei avea. La fel şi pentru soţ, dar tu fii feminină şi renunţă la orgoliu şi pretenţii, la nemulţumiri şi la gânduri negative faţă de bărbaţi în general, şi îl vei avea.
 
Critica ta îi îndepărtează şi fug  de agresivitatea interioară pe care ei o simt, instinctiv. Ce frumoasă este femeia supusă sau smerită! Iubirea, smerenia,  dăruirea sunt raiul. Dar cine vrea raiul? Dumnezeu ştie de ce ai  tu trebuinţă. O familie rămâne unită când cei doi se roagă împreună.
 
Când vin unul spre altul continuu, neobosit. Deci nu  este nevoie să ne supărăm de nimic pentru că ceea ce vine este  întotdeauna corect şi divin. Domnul îţi dă ce ai nevoie, nu mai  mult Atunci ce griji să-ţi faci? Şi totul îţi vine în dar. Tot răul  vine la noi când vrem mai mult decât ne trebuie. Tot ce primeşti   este exact voia lui Dumnezeu. Nu trebuie să te superi.
 
Este hotârârea Lui şi nu te poţi împotrivi. Şi voia Lui este întotdeauna  lucrul cel mai bun de care ai nevoie, indiferent cum este. Şi  atunci tu nu poţi să te plângi de nimic. Dacă soţul pleacă de acasă, înseamnă că ori a crescut masculinul la femeie, ori răuta-tea si orgoliul, ori pretenţiile ei sunt prea mari.
 
Şi dacă totuşi forţezi şi faci copilul luând medicamente şi îţi dă Dumnezeu o boală grea, care este durerea ta cea mai mare atunci? Care este durerea cea mai mare? Asta înseamnă că nu ţi-l dă pentru că ştie de ce nu ti-l dă.
 
Ea este prea orgolioasă şi în viaţa aceasta nu are voie pentru că nu poate să-l crească fără scandal cu soţul. Va arunca vina pe el în toate. Trebuie doar sinceritate şi femeile să se observe cum sunt, ce fac şi cum gândesc în ascuns. Orgoliul ucide foarte eficient, pe subtil, nici nu ştii ce îţi face. Critica este un atac energetic în câmpuri. întâi omul este omorât acolo şi apoi se lasă pe trup.
 
Nu mai insista. Sau, dacă poţi, fii supusă. Planul Lui nu trebuie să-l discutăm noi. Nu e treaba noastră. Noi nu putem să ne supărăm pe nimic ce vine din faţă pentru că este voia Lui, sunt toate planurile şi lecţiile Sale pentru noi. Ce, nu îţi convine să te supui oamenilor? NUMAI CFI CARE SE SUPUNE OAMENILOR ARE CREDINŢĂ CU ADEVĂRAT, cel care face Ascultare, pentru că el ştie că astfel se supune în faţa Domnului, căci în spatele lor este El.
 
Când te supui pierzi ego şi faci loc divinului. Dar supunerea este şi fericire, sănătate, tot ce vrei pentru că este prezenţa lui Dumnezeu. Oamenii zic că au credinţă, dar nu se lasă învinşi şi nu sunt supuşi. Atunci, dacă nu faci un gol în tine şi nu pierzi eul prin slujire si servire, prin supunere, atunci unde să vina Domnul? Dacă nu te laşi pe tine, El nu este cu tine. Este în tine, dar nu este cu tine. Că nu are loc...
 
... nu mai este feminitate în lume. Există acel masculin intens, dar feminitate nu, nu mai este smerenie, ci numai îndreptăţire de sine. Yin-ul a devenit yang şi a început distrugerea. Cine crezi că va învinge, bărbatul sau femeia? Femeia va deveni bărbat, pentru că ea are energie dublă. Şi bărbatul va fi umilit şi călcat în picioare şi va dispărea.
 
Acolo unde morala religioasă nu mai este puternică, acele ţări se vor distruge singure, din interior. Duşmanul este în ele, nu în afara lor, şi este orgoliul feminin imens, peste linia roşie subţire, şi nu văd cum s-ar putea fi oprit tăvălugul, pentru că distrugerea vine de sus în jos. Iar noi nu vrem să ne desprindem pentru că considerăm viaţa ca o continuă adăugare de satisfăcuţi la corpul nostru. Şi nu este aşa, pentru că plăcerile peste nevoie ne iau din viaţă.

De ce Dumnezeu permite? Pentru că toate aceste necazuri care vin de la nivele mari sunt de fapt mecanisme divine de desprindere de materie. Şi Domnul pune mai presus desprinderea decât viaţa. Aici este cheia. Dacă nu ne detaşăm singuri, ne va forţa. Dacă vrem să se oprească acest atac asupra lumii, trebuie doar să ne oprim plăcerile peste măsură...
 
CUPRINS:
 

Bărbatul şi femeia 
Nu înţelegem pentru că nu iubim îndeajuns 
Ce vor femeile? Ce vor bărbaţii?
Reţete magice pentru a domina bărbatul
Feminitatea (smerenia)
Inţelepciunea este cu cei smeriţi.
Neprihănirea oamenilor cinstiţi îi cârmuieşte
fără teamă, dar vicleniile celor stricaţi le aduc pieirea
Nota autorului
Femeia puternică          
Tot ce se opune iubirii, va fi distrus!
Dacă dragoste nu e, nimic nu e! 
Egalitate între femeie şi bărbat             
Răutate înseamnă interes personal mai mult decât ne trebuie  
Fiecare se aruncă singur în fântână
Extaz 
Numai când iubeşti toţi oamenii la fel, îl poţi iubi şi pe soţul tău cu adevărat      
Unde nu este iubire, nu eşti tu  
Oglinda vieţii  
Când cauţi lumea şi plăcerile ei, pierzi viaţă  
Sufletul femeii este viaţa bărbatului 
Fericirea este eliberarea de plăceri  
Suspendarea plăcerilor deschide poarta cerului şi primeşti mai multă viaţă  
Autolimitarea în gânduri şi judecăţi  
Atacul vine când în tine sunt arme de război 
Atacându-şi bărbatul, femeia îl atacă direct pe tatăl ceresc
De ce minte bărbatul?  
Bărbatul este oglinda femeii  
Pe omul de lângă noi ni-l dă Dumnezeu. E mesager divin
Asta este apocalipsa: inversarea energiilor lumii     
Cine întăreşte orgoliul femeii omoară familia şi viaţa
Iubirea, smerenia, dăruirea sunt raiul  
Primeşti iubire când dai iubire       
Singurul nostru mod de a fi fericiţi este de a iubi necondiţionat      
Restrângerea de sine şi nonacţiunea sunt învierea sufletului în divin        
Critica, bârfa, judecata 
Lipsa ta de încredere în Domnul şi în oameni, este viaţa ta nefericită
Când eşti recunoscător pentru orice primeşti, atunci transformi totul în bucurie     
Iubirea nu învinuieşte, iubirea doar eliberează
Jertfeşte-ţi egoul pe altarul iubirii     
Păcatul cel mare al avortului                
Lăcomia de viaţă distruge viaţa                    
Nu contează cum este bărbatul tău, tu fii numai iubire   
Fericirea este chiar starea de acceptare şi dăruire totală 
Bărbatul este elementul primordial, femeia este elementul secundar   
Renunţă, cedează, acceptă    
Femeia singură         
Copilul o caracterizează pe mamă şi relaţia ei cu tatăl copilului
Copilul                                           
Oamenii din jurul nostru sunt oglinzi                 
Feminitate şi supunere                                     
Când dai, se deschide cerul, când iei, se închide

 

............

.........

 

 

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0639 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.