Celalalt fiu - Alexander Soderberg

Celalalt fiu - Alexander Soderberg
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 480
Format: 13x20
Preț: 44,10 RON
49,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Celalalt fiu - Alexander Soderberg

 
Din momentul în care Hector Guzman intră în comă, Sophie Brinkmann regretă că s-a alăturat organizaţiei infracţionale a acestuia. Mâna dreaptă a lui Hector, Aron Geisler, face tot ce poate ca organizaţia să nu se prăbuşească şi s-o ţină cu forţa de partea lor pe Sophie. Dar când fratele lui Hector e asasinat la Biarritz, Sophie câştigă controlul asupra situaţiei şi intenţionează să se folosească de această poziţie.

Sophie devine o participantă la acest joc în care regulile se schimbă constant, în care loialitatea şi prietenia ajung să şi piardă sensul. Ca să supravieţuiască, ea trebuie să se autoanalizeze în profunzime şi să şi descopere latura întunecată. În caz contrar, va fi înghiţită cu totul de forţele care o înconjoară: mafioţi răzbunători, detectivi inteligenţi, dealeri de arme charismatici şi, posibil, propriul ei fiu.
 
............
 
... se hrănea oare cu nefericirea altora? Posibil, dar nu se simţea ca un parazit. Se simţea mai mult ca un dependent.
 
Era dependentă de sinceritatea celor din jur, de receptivitatea lor, de a putea surprinde, din când în când, o sclipire a profunzimii fiinţei umane.
 
Şi pacienţii care îi ofereau lucrurile acestea deveneau favoriţii săi pe coridor. Favoriţii erau aproape întotdeauna maiestuoşi. Îi plăcea cuvântul acesta: maiestuoşi.
 
De fiecare dată când îi întâlnea, se oprea şi îi analiza, simţind cum se umple de o speranţă greu de definit. Erau oameni fermi care aveau curajul să zâmbească în faţa destinului cu maiestuozitate.
 
Întotdeauna putuse să-i identifice, de fiecare dată la prima vedere, fără să poată să explice cum sau de ce. Era ca şi cum oamenii aceştia îşi lăsau sufletul să înflorească, alegând tot timpul drumul cel bun şi având curajul să-şi accepte toate laturile, chiar şi pe cele negative sau ascunse.
 
Străbătu coridorul cu o tavă în mână, îndreptându-se spre salonul unsprezece, unde se afla Hector Guzman.
 
Acesta venise cu trei zile în urmă, după ce fusese lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din centru. Avea piciorul drept rupt de la genunchi în jos...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura universala

31,92 RON
39,90 RON (-20%)
24,00 RON
30,00 RON (-20%)
36,00 RON
45,00 RON (-20%)
38,70 RON
43,00 RON (-10%)
37,80 RON
42,00 RON (-10%)
37,80 RON
42,00 RON (-10%)
32,00 RON
40,00 RON (-20%)
Created in 0.0646 sec