Cele 5 etape ale vindecarii - Jacques Martel

Cele 5 etape ale vindecarii - Jacques Martel
Preț: 23,10 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9050-36-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 96
Format: 13x20

DESCRIERE

Cele 5 etape ale vindecarii - Jacques Martel

 
... cartea se va ocupa desigur de sănătate şi boală. Şi vreau să clarific la început un lucru: tot ceea ce afirm şi scriu aici referitor la boală trebuie citit şi primit cu mult discernământ. Intr-adevăr; voi afirma o serie de lucruri şi vreau să se înţeleagă clar că nu exclud niciodată abordarea medicală oficială, pentru care trebuie să fim recunoscători pentru tot ceea ce ne aduce.
 
La fel ca fiecare dintre noi, sunt total liber în ceea ce priveşte sănătatea mea şi pot merge să consult un medic în cazul în care simt nevoia, sau nu, dacă asta mi se potriveşte mai bine.
 
Informaţiile pe care le dau în această carte sunt informaţii de natură psihosomatică, care probabil vor fi utile şi la nivel psihologic. Prin urmare, afirm că în niciun caz nu fac diagnostice de nici o natură.
 
Prin urmare, trebuie să fie foarte clar că tot ceea ce scriu şi explic aici implică o abordare care este complementară cu cea a medicinei, a tuturor sistemelor medicale, o abordare care nu le înlocuieşte in niciun fel...
 
CUPRINS:
 

Introducere
Cei 5 paşi pentru a obţine vindecarea

1. Cunoştinţe
2    - Deschidere
3    - Eliberarea
4    - Acceptare
5    - Acţiune

Integrarea prin inimă  Tehnica: IHT

Vindecare spirituala
întrebări si răspunsuri
Concluzie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0280 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.