Celebritate pentru o cauza nobila

Celebritate pentru o cauza nobila
-20%
ISBN: 978-973-46-2139-2
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: 1
Pagini: 480
Format: 10,6x18
Preț: 26,37 RON
32,96 RON (-19,99%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

''Celebritate pentru o cauza nobila''...

...este cartea de debut a lui Helen Fielding, autoarea bestsellerurilor Jurnalul lui Bridget Jones si Bridges Jones la limita ratiunii...

''Celebritate pentru o cauza nobila'' este o satira cind amu­zanta, cind tulburatoare, ce aduce alaturi fastul mediu­lui artistic londonez si ororile unei crize a refugiatilor din Africa.
Deziluzionata de viata ei ca agent de publicitate in Londra, ca si de iubitul sau, prezentator de televiziune de mare succes, dar care sufera de un puternic infanti­lism afectiv, Rosie Richardson paraseste splendoarea osten­tativa a civilizatiei si gaseste adapost in Safila, o tabara de refugiati din desertul african.
Cind foametea loveste si un aflux masiv de refugiati ameninta sa copleseasca tabara, gu­ver­nele si agentiile umanitare intirzie sa ia masuri. Folosindu‑se de cunoscutii sai din mass‑media si con­stienta ca singurul mod de a aduce repede hrana in tabara este sa ceara ajutorul unor oameni celebri, Rosie se intoarce la Londra si isi asuma riscul de a organiza un apel umanitar.
Peripetiile adunarii trupei de celebritati culmineaza cu obstacole neasteptate aparute in calea desfasurarii emisiunii salvatoare pentru tabara.

„Helen Fielding creeaza in 'Celebritate pentru o cauza nobila' o versiune moderna a nebunului din Regele Lear: spune adevarul glumind neincetat, iar comedia de moravuri desfasurata in Londra infestata de stralucirea vana a industriei spectacolului si in Africa foametei lasa in urma aerul dulce-amarui al gloriei.” (The Observer)

„O povestire impresionanta... scenele din tabara sint tulburatoare si amuzante precum cele din MASH.” -Cosmopolitan UK


Fragment din carte:

''Eram teferi.Eram acolo.Din vehicule nu mai ramasese nimic,cu exceptia unor bucatele de metal rasucit intr-un crater la cincizeci de metri distanta.''

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

15,16 RON
18,95 RON (-20%)
31,96 RON
39,95 RON (-20%)
26,40 RON
33,00 RON (-20%)
Created in 0.0561 sec