Cerberus - Marius Albert Negut

Cerberus - Marius Albert Negut
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272
Format: 13x20

DESCRIERE

Cerberus - Marius Albert Negut

 
... Vera oftă. Alegerea ei, luată cu mult timp în urmă, era logică, deci raţională, doar că sufletul îşi cerea şi el, din când în când, parcă din ce în ce mai des, dreptul. Comportamentul ei distant şi tonul, în majoritatea timpului sarcastic, erau doar o metodă de autoapărare. Ştia bine ce i s-ar putea întâmpla dacă Ziryan i-ar fi bănuit doar pasiunea ascunsă.
 
El era şeful cel mare. Avea putere de viaţă şi de moarte asupra lor. Pe lângă asta, lui, nu lui Ajar, îi cerea zilnic bani pentru hrană, plata utilităţilor, a recuzitei necesare fetelor ş. a. m. d. Tot el avea grijă de cei care trebuiau „unşi" pentru ca afacerea să nu înceapă să „scârţâie", or, aceştia nu erau puţini.
 
Deşi în mare parte banii plecau, cum declama Ziryan cu patos, „spre fraţii care luptă pentru libertate şi independenţă; pentru materializarea visului tuturor generaţiilor de martiri kurzi - recunoaşterea statului Kurdistan", Vera avea grijă să pună deoparte, pentru propriul viitor, suficient cât să-i cânte mai departe în strună lui Ziryan, deşi trupul şi inima îi cereau altceva.

—    Pentru dragostea faţă de trandafir, grădinarul devine sclavul a mii de spini, o smulse Ziryan din gânduri, complimentând-o.

—    Tu eşti trandafirul meu, dragule! Unicul care mă înţeapă... răspunse Vera, cu subînţeles, apoi continuă: Ai terminat cu hârţoagele tale? îmi dai bani ca să pot pleca?

—    Nu-s cam scumpe româncuţele astea? o certă Ziryan. 20. 000 de euro? E o sumă, Vera, mai negociază şi tu, iubita mea!

—    Dragule! Am mai discutat asta... Fata e trimisă de acelaşi om care ne-a dat-o pe Mara. Am vorbit cu el la telefon şi, după cum m-a asigurat, e chiar mai frumoasă decât ea. Fii sincer! Chiar şi aşa, sălbatică cum e... nu poţi spune că Mara nu e cea mai arătoasă pensionară din azilul tău de bătrâni.
 
Cine putea să prevadă că va face ce a făcut? Stai liniştit! Eu cu Ajar o vom da pe brazdă! Doar nu e prima şi nici ultima... Din experienţă înveţi. Cu fata asta nouă vom fi mai atenţi şi totul va decurge cum trebuie. Promit! Noi, românii, avem o vorbă: cât dai, atâta face! Deci scoate banii, că întârzii la întâlnire...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0393 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.