Chefi de Romania - Daniela Sima
Preț: 80,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor: Daniela Sima
ISBN: 978-606-8953-91-5
Editura: Libris
Anul publicării: 2019
Pagini: 72
Format: 21x25
Categoria: Albume de arta
DESCRIERE
Chefi de Romania - Daniela Sima
Avem o bucatarie veche fabuloasa, dar nu stim sa o promovam asa cum ar merita. Reinterpretarea nu inseamna ca mancarea traditionala – asa cum ne este ea intiparita
in minte – dispare. Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras
A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu
In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine.
Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu
Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie.
Inoveaza, nu imita! - George Craciun
La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu „Nu”, sa nu se faca... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea
in minte – dispare. Nu, nu vorbim de a inlocui ceva cu altceva. Ele pot convietui linistite impreuna - Nico Lontras
A fi Chef este o meserie si necesita cunoastere de sine profunda, care se dezvolta o data cu varsta si cu experientele acumulate de-a lungul carierei. Imaginea de sine a unui Chef sta la baza respectului de sine, iar acesta din urma este determinat in mare masura de respectul acordat ingredientelor si disciplinei din bucatarie - Ciprian Nicolescu
In arta culinara, cheia succesului se afla in pasiunea pentru ce prepari, iar bucuria celor care degusta acel preparat este dovada ca mi-am indeplinit misiunea cu bine.
Meseria de bucatar iti ofera mereu sansa de a descoperi locuri si oameni diferiti si interesanti, totul compunand un mare puzzle. - Rober Voicu
Balanseaza aromele, calibreaza ingredientele si asigura un contrast al texturilor, culorilor, etc. Toate acestea gustand mereu. Studiaza trend-uri culinare, relationeaza cu cei din industrie, participa la concursuri sau training-uri, incearca idei noi, cauta inspiratie.
Inoveaza, nu imita! - George Craciun
La intrebarea unui tanar daca este bine sa se faca bucatar, raspund de fiecare data cu „Nu”, sa nu se faca... dar glumesc. Este o meserie grea, dar foarte frumoasa. - Claudio Costea
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 150,00 RON
- 162,75 RON
- 38,21 RON44,95 RON (-14,99%)
Promo
-Asistenţă online
-Suntem deconectați |
RECENZII