Chemarea cucului - Robert Galbraith

Chemarea cucului - Robert Galbraith
-10%
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 616
Format: 13x20
Preț: 44,10 RON
49,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Chemarea cucului - Robert Galbraith

 
... o magnolie mare se înălţa în grădina din faţa casei lui Lucy din Bromley. Mai spre sfârşitul primăverii avea să acopere peluza din faţă cu ceva ce semăna cu nişte batiste de hârtie mototolite.
 
Acum, în aprilie, florile alcătuiau un nor spumos alb, cu petalele cerate ca nişte fulgi de cocos. Strike vizitase casa aceasta doar de câteva ori, pentru că preferase să se întâlnească cu Lucy departe de locuinţa acesteia, unde ea părea să fie tare hărţuita, şi ca să evite întâlnirile cu cumnatul ei, faţă de care nutrea simţăminte călduţe spre reci.
 
Baloanele umplute cu heliu, legate de poartă, se legănau în adierea vântului. în timp ce urca panta abruptă a aleii care ducea la uşă, cu pachetul ambalat de Robin la subsuoară, îşi spunea că în curând se va termina.
 
— Unde e Charlotte? întrebă Lucy, scundă, blondă şi rotundă la faţă, imediat după ce îi deschise uşa.
 
Alte baloane învelite în folie aurie, de data asta în forma cifrei şapte, umpleau holul din spatele ei. Ţipete care ar fi putut să trădeze fie bucrurie, fie durere se auzeau dintr-o zonă nevăzută a casei, tulburând calmul suburbiei.
 
— A trebuit să se ducă la Ayr în weekend, minţi Strike.
 
— De ce? întrebă Lucy, dându-se înapoi ca să-l lase să intre.
 
— Sora ei a făcut iar o criză. Unde e Jack?
 
— Sunt toţi prin preajmă. Slavă Domnului că a încetat ploaia, că altfel ar fi trebuit să-i ţinem în casă, spuse Lucy, oonducându-l spre grădina din spatele casei.
 
Ii găsiră pe cei trei nepoţi ai lui zbenguindu-se pe gazonul întins, împreună cu douăzeci de băieţi şi fete în haine de petrecere, şi ţipând de mama focului în toiul unui joc în care trebuiau să alerge la diferite portiţe de cricket unde fuseseră lipite imagini ale unor bucăţi de fructe.
 
Părinţii, gata să le dea o mână de ajutor, stăteau răspândiţi în lumina slabă a soarelui, bând vin din pahare de plastic, în vreme ce Greg, soţul lui Lucy, se ocupa de manevrarea unui iPod fixat într-un suport pe o masă demontabilă.
 
Lucy îl servi pe Strike cu o bere, apoi fugi de lângă el aproape imediat ca să-l ridice de jos pe cel mai mic dintre cei trei fii ai ei, care căzuse zdravăn şi zbiera cu mult aplomb.
 
Strike nu-şi dorise niciodată copii; a fost unul dintre lucrurile asupra cărora el şi Charlotte căzuseră de acord dintotdeauna şi fusese unul dintre motivele pentru care alte relaţii eşuaseră de-a lungul anilor.
 
Lucy deplângea atitudinea lui şi motivele pe care el le invoca pentru asta. întotdeauna era ofensată când el afirma ţeluri de viaţă diferite de ale ei, ca şi cum i-ar fi atacat deciziile şi alegerile...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

49,50 RON
55,00 RON (-10%)
44,10 RON
49,00 RON (-10%)
Created in 0.1278 sec