Chiar inainte de fericire - Agnes Ledig

Chiar inainte de fericire - Agnes Ledig
-20%
Preț: 31,20 RON
39,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2017
Pagini: 335
Format: 13x20

DESCRIERE

Chiar inainte de fericire - Agnes Ledig

 
Cu varful degetelor
 
Jârâme s-a trezit la revărsatul zorilor. Nu a băut nimic pentru a putea să adoarmă, înainte de culcare. E o mică victorie. îşi ia bascheţii şi porneşte spre plajă.
 
Are nevoie de un pic de antrenament înainte de a o sfida pe fetişcana care l-a umilit cu o zi înainte, care i-a demonstrat că devenise un zdrenţăros, care bineînţeles că e încă în stare să se trezească dimineaţa, dar care uitase motivul pentru care se trezeşte.
 
Şi iată că acum are un motiv. Şi-ncă unul care îl face să se mobilizeze: să fie din nou în formă! Şi să-i demonstreze că încă se ţine bine. Nu contează că fesele ei sunt tonifiate şi plăcute ochiului atunci când alergi în urma ei; el vrea să ajungă să alerge cel puţin cot la cot cu ea, înainte să se întoarcă în Alsacia.
 
Julie îl priveşte pe fereastră cum pleacă. îşi trage o pereche de pantaloni şi închide uşa încet, lăsându-l pe micuţ să mai doarmă. încearcă să facă cât mai puţin zgomot când pregăteşte micul dejun. A mai rămas un pic de Nutella pe fundul borcanului. Foloseşte o linguriţă ca să se bucure de această plăcere pe care nu şi-a mai îngăduit-o de la Crăciunul trecut.
 
Işi cumpără în fiecare an câte un borcan. Ar fi putut să-şi cumpere câte unul în fiecare săptămână dacă nu ar fi băut în seara aceea, dacă nu ar fi cedat avan- surilor pe care i le făcea tipul din celălalt capăt al încăperii în garajul prietenei sale, cu ocazia unei petreceri aniversare la care s-a consumat prea mult alcool, dacă ar fi putut să-şi continue studiile, aşa cum îşi propusese, ca să devină inginer în biologie moleculară.
 
Profesorul ei dintr-a douăsprezecea a făcut tot posibilul ca să o ajute să intre la facultate, a găsit chiar şi o soluţie pentru a plăti taxele de înscriere. Dar cum să se descurce cu restul, cu toate celelalte lucruri?
 
Aşa că drumul ei s-a oprit odată ce şi-a luat bacul, cu o notă excelentă. E bine pentru o casieră să ştie să socotească. Dar nimănui nu-i pasă de nota ei şi de ce şi-a dorit ea să devină.
 
Chiar dacă ai note excelente, asta nu e de-ajuns ca să-ţi cumperi Nutella. 
Dacă ar fi putut să-şi continue studiile, şi-ar fi cumpărat baxuri întregi de Nutella.
Dar Lulu nu ar mai exista.
Lulu nu ar mai exista.
El singur face cât tot visul ei de a lucra în domeniul biologiei moleculare.
Şi atunci?
 
Jerome se întoarce, gâfâind, ud leoarcă, dar cu sufletul ceva mai deschis decât în zilele trecute. A fost un shot cu endorfine care să-l facă să privească viaţa dintr-o altă perspectivă şi să-şi descreţească figura crispată. Paul a plecat împreună cu Ludovic, să ia pâine...
 
 
CUPRINS:
 
Un prenume pe un ecuson
Gata de plecare
Borcanul cu dulceaţă
Câţiva puiuţi în călătorie
îmblânzirea
Tărâmul copilăriei
Cu vârful degetelor
Ceapa
Lecţia de geografie
Plecarea
In câteva secunde
Când miracolul e pe cale să se întâmple
Dulceaţa pielii sale
Jucărioara preferată a lui Lulu
Elevatorul
Aparatul de cafea
Propria ei madlenă proustiană
Stejarul răsucit
Fleacuri urgente
Un proverb
Ridurile fine din jurul ochilor
Rezumatul
Aşteptarea
Firicelul de zahăr
Liftul
Ozi fără
Pe urmele propriului destin
Lâsaţi-mă
In braţele ei
Nişte valuri micişi amărâte
Doar cât să-ţi iei rămas-bun
Printre flori şi printre nori
Vai, cât de mult sufăr!
Viaţa nu e un lung fluviu liniştit
In caz de forţă majoră
Dă-i o şansă barajului
Crăciun fericit
O căciuliţă pentru Popi
Fetiţa şi secretul cel mare
Gâdilături
Oprirea scurgerilor
Pe zăpadă
Masculi care nu domină
Reeducarea
Peştera Uitării
El te aşteaptă
Liftul (2)
O furtună primăvăratică
Mulţumiri

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

lucrurile marunte din viata noastra....

O carte excelenta desre viata, prietenie, devotament, sprijin... Trebuie doar sa deschidem ochii si sa dam sansa tuturor oportunitatilor...cea mai importanta lectie este sa vedem minunea lucrurilor marunte din viata noastra.

Titluri de același autor

Created in 0.0339 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.