Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Codul Divin al Vietii

Codul Divin al Vietii
ISBN: 978-973-88026-8-1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 190
Format: 13x20
25,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Codul Divin al Vietii''


..."Nu poti face nimic in directia asta, este ereditar"...

....era fraza repetata la fel de des ca o mantra. Dar studii recente arata ca genele functioneaza si se schimba ?n fiecare minut, ?n fiecare secunda. Conform cartii Codul divin al vietii, genele dezactivate au potentialul de "a se trezi" si de a transforma astfel personalitatea si infatisarea umana.

Aceasta carte arata cum factorii mentali si emotionali - negativi, de exemplu stresul, si pozitivi, cum ar fi bucuria, recunostinta si spiritualitatea - au o mare influenta in activarea sau dezactivarea genelor. In baza noilor descoperiri stiintifice si a propriilor observatii ale autorului, "Codul divin al vietii"... ne invata cum sa ne trezim aptitudinile latente la orice varsta. Cum? Dr. Murakami sustine ca o atitudine pozitiva poate activa genele necesare pentru a aduce succesul si fericirea in viata noastra, in acelasi timp dezactivandu-le pe cele negative.

..............

El numeste acest proces "gandire genetica" - o abordare stiintifica a controlului genelor, prin cultivarea entuziasmului si a inspiratiei. "Societatea umana din secolul XX se confrunta cu provocari care nu pot fi solutionate doar prin stiinta ori doar prin religie. Trebuie sa imbinam intelegerea spirituala si cunoasterea stiintifica moderna pentru a depasi suferinta cu care se confrunta omenirea.

Cercetarile atat de importante realizate de Kazuo Murakami ne duc mai aproape de acest scop." - Sfintia Sa Dalai Lama Despre autor Dr. Kazuo Murakami este unul dintre geneticienii de varf din intreaga lume si profesor emerit la Universitatea Tsukuba, una dintre universitatile japoneze de elita. In 1963 si-a luat doctoratul in Chimie agricola la Facultatea de Agricultura a Universitatii Kyoto, devenind apoi cercetator la Universitatea Oregon Health & Science. In 1976, dr. Murakami si-a inceput cariera didactica la Universitatea Vanderbilt, ca profesor asistent.

A fost numit apoi profesor de biochimie aplicata la Universitatea Tsukuba ?n 1978, unde a inceput cercetarile genetice. In 1983, a decodificat enzima renina umana ? cu rol important in tratarea hipertensiunii ? care i-a adus aprecierea internationala. In 1990 a castigat Premiul pentru Cercetare Max Planck. In 1994 a devenit director al Centrului de Cercetare Avansata Tsukuba, de la Universitatea Tsukuba. In 1996 i-a fost inmanat Premiul Academiei Japoneze, ca recunoastere a realizarilor sale profesionale.

Autor: Kazuo Murakami

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.carti-bune.ro

Promoţii

Promo

Regele care a refuzat sa moara - Anunnaki si cautarea nemuririi
Cartea pierduta a lui Enki

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:09.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Cărţi noi

Promo

Regimul medical Scarsdale - Cum sa slabiti 9 kilograme in 14 zile
Ape detoxifiante si infuzii sanatoase

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.095 sec
loader
Caut in catalog...
loader