Compendiu de specialitati medico-chirurgicale, 2 volume (REZIDENTIAT 2018)

Compendiu de specialitati medico-chirurgicale, 2 volume (REZIDENTIAT 2018)
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 978
Categoria: Tratate medicale
Preț: 240,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Compendiu de specialitati medico-chirurgicale, 2 volume (REZIDENTIAT 2018) - Victor Stoica

 
... lucrarea, Compendiu de specialitati medico-chirurgicale. Volumele 1 si 2, coordonatori Victor Stoica, Viorel Scripcariu, este complet revizuita si corectata fata de cea anterioara, este elaborata de un numar impresionant autori, cadre didactice la Universitatile de Medicina si Farmacie din Romania sub coordonarea Prof. Dr. Victor Stoica si Viorel Scripcariu.
 
Subiectele incluse in programa examenului de rezidentiat din 2018 sunt tratate in mod complex prin expunerea celor mai recente achizitii de diagnostic, fiziopatologie si terapeutica verificate de practica medicala internationala. 

Tabelele respective si schemele explicative clare caracterizeaza toate expunerile. Compendiul cuprinde toate temele din specialitatile medicale si chirurgicale stabilite de Ministerul Sanatatii pentru concursul de rezidentiat: pneumologie, cardiologie, gastroenterologie si hepatologie, nefrologie, neurologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie, boli infectioase in 50 de capitole din specialitatile medicale ale cuprinsului. 

Dintre specialitatile chirurgicale sunt incluse: chirurgie generala, ortopedie, ORL, urologie, ginecologie-obstetrica. Nu lipseste niciun subiect din programa de concurs de rezidentiat. Expunerile clare si didactice cuprind tot ce este actual in medicina moderna dar sunt adaptate la particularitatile asistentei medicale romanesti. Compendiul de specialitati medico-chirurgicale poate fi consultat cu profit de catre toti medicii practicieni din toate spitalele din tara

Cuprins: 

Pneumologie.
Cardiologie.
Gastroenterologie-Hepatologie.
Diabetul zaharat.
Hematologie-Oncologie.
Endocrinologie.
Boli infectioase.
Nefrologie.
Pediatrie.
Neurologie.
Reumatologie.
Chirurgie generala.
Urologie.
Ortopedie.
Obstetrica-Ginecologie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0613 sec