Concursul național de Matematica LuminaMath, culegere pentru clasele II-IV

Concursul național de Matematica LuminaMath, culegere pentru clasele II-IV
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 175
Format: 21x28
Categoria: Culegeri
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Concursul național de Matematica LuminaMath, culegere pentru clasele II-IV 

 
... prin participarea la concursuri de matematică, elevii îşi însuşesc abilităţile necesare pentru rezolvarea diverselor probleme şi exerciţii care le pun în valoare cunoştinţele acumulate.
 
LuminaMath este un concurs naţional de matematică, având o tradiţie de peste optsprezece ani în rândul elevilor din România, care testează cunoştinţele asimilate de aceştia în şcoală, responsabilitatea, perseverenţa şi răbdarea, toate acestea într-un test amplu contra cronometru.
 
Este extrem de important ca elevii să găsească modalităţile de rezolvare cele mal rapide care să conducă la soluţia potrivită. Antrenamentul este cheia succesului în acest caz.
 
Iar modul de concepere a culegerii vizează tocmai acest scop: vor găsi aici cele mai rapide metode de rezolvare a exerclţiilor şl problemelor propuse şi astfel îşi vor însuşi cu uşurinţă tehnicile care să-î conducă la rezultatul scontat.
 
Subiectele concepute de-a lungul anilor au fost permanent îmbunătăţite şi au pus la încercare minţile ascuţite ale tinerilor participanţi la concursul LuminaMath, Strânsa colaborare de care au dat dovadă membrii Comisiei de Elaborare a Subiectelor pentru concursul LuminaMath a făcut ca această competiţie să fie din ce în ce mai apreciată cu trecerea anilor.
 
Subiectele sunt concepute de profesori de matematică şi sunt în concordanţă cu programa naţională, dar şi cu sistemele internaţionale de educaţie. Această îmbinare aduce beneficii reale elevilor care doresc să-şi testeze cunoştinţele şi să-şi dezvolte capacitatea de înţelegere nu numai a problemelor standard cu care deja s-au obişnuit, ci şi a celor de logică care le stimulează gândirea şi modul de adaptare la elementele de noutate.
 
Am încercat de-a lungul competiţiilor desfăşurate să îmbunătăţim în permanenţă modul de concepere a subiectelor şi am implicat astfel profesori din toată ţara, care au propus subiecte pentru toate clasele cărora li se adresează competiţia. Această colaborare a influenţat pozitiv relaţia dintre instituţiile private de învăţământ şi cele de stat.
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0607 sec