Confesiunile unei fete rele
24,65 RON
29,00 RON (-15%)

Confesiunile unei fete rele

Confesiunile unei fete rele
-15%
Preț: 24,65 RON
29,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 128
Format: 13x20
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Confesiunile unei fete rele - Anays M

 
Viata mea este o carte disponibilă intr-un unic exemplar... De aceea vă spun, atenţie la falsuri!
 
Azi l-am vâzut pe R. Cu o femeie. O ţinea tandru de după umeri când nu levita în jurul dorinţelor ei. Şi l-am recunoscut. L-am simţit. Am ştiut. Ciudat. O lume asezata, fixă, incontestabilă a trecut printr-o eclipsă brutală, masivă.
 
Schimbări imposibile - deşi nu de durată, dar cât se poate de reale. Schimbări de percepţie. Acea femeie a reuşit în minutele în care, discret, i-am urmărit, să facă ceea ce R nu a reuşit în anii în care el m-a urmărit pe mine: mi-a stârnit interesul.
 
Mi-am adus aminte de gesturi, senzaţii şi întâmplări. De acea iubire inutilă cu care, cândva, nu ştiam ee să fac. Oare azi aş şti? Nu cred, iar îndoiala e tare vicleană.
 
Ţi se strecoară printre gânduri şi zâmbete şl aruncă umbre prelungi peste cetăţi altădată singure. Urmează furtuni? Ai de gând să le aştepţi? Nu eu.
 
I-am trimis un mesaj scurt. „Te caut". Ştiam că este suficient, Nu mi-a răspuns pe loc, deşi am văzut că îl citise. Probabil că se frământa, probabil că asista neputincios la lupta dintre dorinţă si voinţă.
 
Nu cred că mi-am pus vreodată problema dacă îmi (mai) este fidel. Sau dacă mi-a fost. Deşi sunt convinsă că mi-a fost. Deşi nu mi-a păsat niciodată. De ce mi-ar păsa acum?
 
Simte că este numai o amăgire. Una nouă— însă el porneşte cu un avantaj. Şi nu se indură să renunţe la el, răspunzând la mesaj. Probabil că are nevoie de timp să elaboreze un plan de atac.
 
Sau, mă rog, ce crede el că ar putea fi „un plan de atac''. Evident că acesta se va dezintegra complet la primul nostru contact. Dar ce frumoasă este iluzia controlului! A puterii?... Inarmat cu un plan, se poate crede un învingător? Efemer, dar contează enorm ca măcar o singură dată in viaţă, chiar şi pentru câteva secunde, să crezi că ai câştigat.

De ce relaţiile dintre femei şi bărbaţi sunt bazate pe învingători şi învinşi? Cum, de ce? Pentru că avem scrijelit în ADN necesitatea competiţiei care, în loc să dispară când vine vorba de un posibil cuplu, dimpotrivă, creşte, se umflă, explodează?
 
Cu inima frântă, dar „victorios'' în această competiţie monstruoasă, omul se state „câştigat''. Poate trece mai departe. Poate trece această ratare pe lista victoriilor sale. Stupid şi inutil, dar cât se poate de real...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0331 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.