Conservarea alimentelor

Preț: 14,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor: Mircea Georgescu
Editura: Andreas
Anul publicării: 2011
Pagini: 224
Format: 13x20
Categoria: Carti de bucate
DESCRIERE
...''Conservarea alimentelor''... in carte veti gasi peste 370 de retete pentru conservarea legumelor, fructelor, carnii, pestelui. Totodata sunt incluse in lucrare si retete pentru prepararea bauturilor racoritoare, mustului, vinului de casa si bauturilor de casa. Metodele sunt naturiste, traditionale si sanatoase pentru organism. Un adevarat ABC al conservarii alimentelor, ideal pentru pregatirea din toamna a conservelor de iarna. Din cuprins: Mãsuri si greutãti aproximative; Aportul energetic al diverselor alimente; Continutul în vitamine al principalelor alimente; Metode de pãstrare si conservare a legumelor; Retete; Conservarea unor specialitãti de peste; Tãierea porcului la români; Specialitãti din carne; Metode de pãstrare si conservare a fructelor; Fructe uscate si fructe confiate; Dulceturi, gemuri, marmelade ; Compoturi; Bãuturi rãcoritoare ; Must si vin de casã; Bãuturi alcoolice. Autor: Mircea Georgescu
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 128,61 RONPRP: 142,90 RON
- Cu mâinile altora. România și războaiele prin intermediari în Africa (1970–1985) - Constantin Hlihor67,05 RONPRP: 74,50 RON
- 54,90 RON
RECENZII