Constantin - Iulian Bocai
24,00 RON
30,00 RON (-20%)

Constantin - Iulian Bocai

Constantin - Iulian Bocai
-20%
Preț: 24,00 RON
30,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-7940-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 200
Format: 13X20

DESCRIERE

Constantin - Iulian Bocai

 
...şi să verific de zeci de ori cum se legau vinişoarele mai mici ale oraşului de viitorul meu cuib, în care îmi închipuiam că aveam în sfârşit să descopăr, ajutat de această nouă şi promiţătoare libertate, o viaţă numai a mea.
 
Aveam cu mine o geantă de voiaj imensă, neagră, pe care o împrumutasem de la vecini şi în care-mi aruncasem haine, căni, farfurii şi tacâmuri, câte unul din fiecare, prosoape şi câteva perechi de încălţări, două sau trei cărţi de poezie - din care pe-atunci citeam cu o pasiune vecină cu prostia, gândindu-mă că simplul fapt că le citesc cu plăcere şi răbdare are să-mi aşeze cumva versurile, rimele şi ideile în minte şi că asta era suficient să mă transforme într-un maestru.

Inainte să vin în capitală, văzusem din ea doar câteva bulevarde şi ştiam din auzite că avea două milioane de locuitori, o cifră care mamei i se păruse de negândit, dar de care mie nu-mi era teamă, plin cum eram încă de naivitatea unei adolescenţe neconsumate; ajunsesem în oraş cu o seninătate nestudiată şi un entuziasm nesăbuit, care aveau să-şi dovedească limitele mai târziu, când, pus în faţa unor dileme simple şi cât se poate de fireşti, aveam să mă arunc asupra lor cu patosul, afectarea şi graba celor care nu au învăţat încă să-şi ajusteze reacţiile la lume...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.4440 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.