Copilul (Fiona Barton)

Copilul (Fiona Barton)
Anul publicării: 2018
Pagini: 430
Format: 13x20
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Copilul (Fiona Barton)

 
... o casa veche este demolata intr-o zona a Londrei ce urmeaza sa fie modernizata... si un muncitor descopera scheletul unui copil, ingropat cu multi ani in urma. Pentru jurnalista Kate Waters, este o poveste care merita atentie. Ea scrie cateva randuri pentru ziarul la care lucreaza, dar in lipsa de raspunsuri, poate doar sa puna o intrebare: ale cui sunt ramasitele gasite pe santier? 

Pe masura ce investigheaza, Kate descopera legaturi cu o infractiune care a zguduit orasul cu mai multe decenii in urma: un copil a fost furat din maternitatea unui spital si nu a fost gasit niciodata. Parintii fetitei au fost devastati de pierderea suferita. Dar povestea nu se opreste aici, iar Kate este atrasa in trecutul oamenilor care au trait odinioara in cartier. Curand, ea afla o serie de secrete neasteptate din vietile a trei femei si este sfasiata intre ceea ce poate si ceea ce nu poate dezvalui... 
 
 
Din carte:
 
... fiind singură la părinţi, au plătit o avere pentru nunta mea, iar eu îmi petreceam tot timpul răsfoind reviste pentru mirese, visând la ziua cea mare. Ziua mea cea mare. Cum mă mai agăţam de gândul acesta şi-mi umpleam viaţa cu el! Glen nu se băga niciodată.
 
-Ăsta e domeniul tău, îmi spunea râzând.
 
O spunea de parcă şi el ar fi avut un domeniu al lui. Mă gândeam că ar fi locul lui de muncă; spunea că el aduce banii în casă.
 
- Ştiu că pare de modă veche, Jeanie, dar vreau să am grijă de tine. Eşti încă foarte tânără, şi avem toată viaţa înainte.
 
Avea tot timpul idei măreţe, care păreau foarte interesante atunci când vorbea despre ele. Urma să fie directorul unui departament, pentru ca mai apoi să-şi înceapă propria afacere.
 
Să fie propriul lui şef şi să câştige foarte mulţi bani. Mi-1 imaginam într-un costum elegant, cu o secretară personală, într-o maşină de lux.
 
- Să nu te schimbi niciodată, Jeanie! Te iubesc aşa cum eşti.
 
Aşadar, am cumpărat casa cu numărul 12 şi ne-am mutat imediat după nuntă. Suntem încă aici după atâţia ani.
 
Casa avea o grădină în curtea din faţă, dar am acoperit-o cu pietriş ca „să economisim cu tunsul". Mie îmi plăcea iarba, dar Glen voia ordine şi curăţenie.
 
A fost greu la început, imediat după ce ne-am mutat, pentru că eu fusesem dintotdeauna un pic dezordonată.
 
Mama găsea tot timpul farfurii murdare şi şosete sub patul meu de acasă.
 
Glen ar fi turbat dacă ar fi văzut aşa ceva...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0675 sec