Copilul vulcanic - Ross W. Greene

Copilul vulcanic - Ross W. Greene
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789733415275
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 224
Format: 13x20

DESCRIERE

Copilul vulcanic - Ross W. Greene

 
... lucrarea se concentrează asupra abordării și gestionării comportamentului dificil al copiilor cu tulburări de reglare emoțională intensă, cunoscuți și sub numele de "copii vulcanici".

Autorul explorează natura și cauzele acestor comportamente intense și reacții explozive ale copiilor și oferă strategii practice pentru părinți, educatori și profesioniști din domeniul sănătății mintale. El promovează o perspectivă mai profundă și înțelegere a nevoilor și dificultăților acestor copii și își propune să ofere abordări non-punitive și eficiente pentru a ajuta la reglarea și gestionarea emoțiilor lor.


Ross W. Greene pune accentul pe abordarea colaborativă și de colaborare în relația cu copiii vulcanici. El susține că acești copii nu reacționează bine la metodele tradiționale de disciplină sau sancțiuni și că este necesar să li se ofere sprijin și să li se permită să își exprime nevoile și emoțiile într-un mod constructiv.


Cartea oferă, de asemenea, exemple concrete și studii de caz din experiența autorului în lucrul cu copii vulcanici și familiile lor. Ross W. Greene oferă sfaturi și strategii practice pentru gestionarea conflictelor, dezvoltarea abilităților de reglare emoțională și construirea unei relații sănătoase și de încredere cu acești copii.


"Copilul vulcanic" este o resursă valoroasă pentru părinți, educatori și profesioniști din domeniul sănătății mintale care lucrează cu copii care se confruntă cu dificultăți de reglare emoțională.

Cartea oferă un ghid empatic și informații practice pentru a ajuta copiii să-și dezvolte abilități de gestionare a emoțiilor și a comportamentelor dificile, promovând în același timp relații sănătoase și echilibru emoțional în familie și școală.

 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0340 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.