Crângul de Alun - Melissa Albert

Crângul de Alun - Melissa Albert
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068811857
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 360
Format: 14x21

DESCRIERE

Crângul de Alun - Melissa Albert

 
... până când Althea Proserpine (născută Anna Parks) murise singură pe imensa proprietate pe care o botezase Crângul de Alun, eu şi mama ne petrecuserăm vieţile sub semnul ghinionului. Ne mutam cel puţin de două ori pe an şi uneori chiar mai des, dar ghinionul ne găsea de fiecare dată.

In Providence, unde mama ţinea cursuri de artă pentru cei vârstnici, tot parterul casei noastre închiriate s-a inundat într-o noapte secetoasă de august, în timp ce dormeam. In Tacoma, o pisică sălbatică s-a strecurat pe fereastra rulotei noastre, a urinat peste tot şi a mâncat ce mai rămăsese din tortul de ziua mea.

Am încercat să stăm pe durata unui întreg an şcolar într-o casă de oaspeţi închiriată de Ella de la o hipioată autentică din LA, dar după patru luni soţul femeii a început să manifeste simptome de oboseală cronică.
 
După ce Ella s-a mutat în clădirea principală ca să îi ajute, tavanul din dormitorul mare s-a prăbuşit, iar hipioata a căzut în piscină în timp ce umbla prin somn. N-am vrut să dăm startul unei serii de decese, aşa că ne-am mutat.

In timp ce călătoream, eu supravegheam cu ochi de vultur maşinile din spatele nostru, ca şi cum ghinionul ar fi putut să ia formă umană şi să se ţină după noi într-o dubită. Dar ghinionul era mai viclean de-atât şi n-aveai cum să fii mai deştept ca el. Tot ce puteai face odată ce te găsea era să continui să te mişti mai departe.

După moartea Altheei, ne-am oprit. Ella mi-a făcut o surpriză, oferindu-mi cheia unei case din Brooklyn, unde ne-am mutat cu puţinele noastre bagaje. Au trecut săptămâni, apoi luni.
 
Eram în continuare vigilentă, dar valizele noastre au rămas sub pat. Lumina din apartamentul nostru împrumuta toate culorile metalului: orbitoare ca platina dimineţile, aurie după-amiaza, de nuanţa bronzului când se aprindea iluminatul stradal.
 
Eram în stare să stau ore în şir şi să privesc lumina mişcându-se pe pereţii noştri si schimbându-si culorile. Era a mea...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0301 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.