Cum sa crestem fiinte umane - Ross W. Greene

Cum sa crestem fiinte umane - Ross W. Greene
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 352
Format: 13x20
Categoria: Sfaturi practice
Preț: 37,50 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cum sa crestem fiinte umane - Ross W. Greene

 
Pentru a creste fiinte umane adaptabile, fericite si capabile de compasiune, inainte de orice trebuie ca parintele copilului de azi sa afle CINE este copilul sau, sa-i accepte trasaturile native, dorintele si asteptarile, apoi sa-l ajute sa duca o viata care sa fie in concordanta cu acestea. Sarcina parintelui nu este de a modela bucata de lut (copilul sau) in forma pe care el si-a proiectat-o: copilul nu-i o bucata de lut, iar parintele nu are o asemenea putere.

Ce poti si trebuie sa faci este sa ai influenta asupra copilului tau, pentru a-l putea ghida corect. Iar asta poti obtine doar construind cu copilul o relatie bazata pe cooperare, ascultare si onestitate.

Dr. Ross W. Greene, psihoterapeut cu experienta de trei decenii in lucrul cu copii si familii, prezinta in aceasta carte o metoda de dialog prin care orice conflict intre parinte si copil se poate rezolva elegant si avantajos pentru ambii, folosind instrumente ca empatia, enuntarea clara a asteptarilor fiecaruia si gasirea de solutii practice prin discutii calme. Nenumaratele exemple te vor ajuta sa aplici cu succes aceasta metoda blanda, rationala si eficienta de a fi un ghid de incredere pentru copilul tau.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0549 sec