Cum să te iubești - Louise Hay

Cum să te iubești - Louise Hay
-10%
Preț: 37,80 RON
42,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066395649
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 144
Format: 13X20

DESCRIERE

Cum să te iubești - Louise Hay


FIECARE MOMENT ESTE UN NOU ÎNCEPUT, iar acest moment este Punctul de Forță, punctul unde începe schimbarea. Nu contează de cât timp ai un obicei negativ sau o boală, o relație proastă, nesiguranță financiară sau ură de sine. Problema ta nu mai trebuie să fie adevărul tău.
 
Ea poate acum să se dizolve înapoi în neantul de unde a venit. 
Poți să faci asta!
Eşti singura persoană care gândeşte în mintea ta.
Tu eşti
puterea şi autoritatea în lumea ta.
Da, tu, dragă!
 
Îți pot da cele mai minunate sfaturi, venite din anii mei de experiență, totuşi tu poți continua să alegi să gândeşti aceleaşi gânduri învechite. Întotdeauna ai ceea ce alegi să gândeşti. Aşa că începe să înveţi să te iubeşti aici şi acum!

Când vorbesc despre a te iubi, nu mă refer la vanitate sau aroganță. Ele nu se bazează pe adevărata iubire de sine, ci pe teamă. Ci mă refer la a te respecta cu adevărat şi a prețui miracolul incredibil care eşti.
 
Pentru că fiecare dintre noi este cineva cu adevărat fabulos. Suntem expresii divine şi magnifice ale vieții, doar că trebuie să ştim asta. Şi, când o facem, e ca şi cum am fi în ton cu întregul Univers şi totul curge armonios în viața noastră.

În paginile ce urmează îți voi împărtăşi câteva dintre ideile mele despre cum poți ajunge la punctul în care să te iubeşti cu adevărat. Pentru că, atunci când înțelegi aceste principii de bază şi eşti dispus să le practici cu consecvență, schimbările pe care le vei face în toată viața ta vor fi uimitoare.

Aşa că hai să începem chiar acum, în acest moment, să alegem iubirea! Este cea mai puternică forță vindecătoare ce există.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.