Cuvinte in albastru intens - Cath Crowley

Cuvinte in albastru intens - Cath Crowley
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 304
Format: 13x20
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Cuvinte in albastru intens - Cath Crowley

 
Anticariatele sunt pline de mister. Aceasta este o poveste de dragoste. Este povestea Cartilor Urlatoare, unde cititorii lasa scrisori strainilor, indragostitilor, poetilor, cuvintelor. E povestea lui Henry Jones si a lui Rachel Sweetie. Cu ani in urma, Rachel era indragostita de Henry. In ziua de dinainte sa se mute, i-a strecurat o scrisoare de dragoste in cartea lui preferata, din anticariatul familiei. A asteptat. Dar raspunsul lui nu a sosit niciodata. Acum Rachel s-a intors in oras – si la anticariat –, ca sa lucreze alaturi de baiatul pe care ar fi preferat sa nu-l mai vada niciodata. Are nevoie de ceva care sa-i distraga atentia, pentru ca fratele ei s-a inecat in urma cu cateva luni, iar ea nu mai poate sa simta nimic. 

Pe masura ce Henry si Rachel lucreaza impreuna – inconjurati de carti, privind povestile de dragoste care prind viata in fata lor, lasandu-si scrisori intre pagini –, gasesc speranta unul in celalalt. Pentru ca viata poate fi de necontrolat, uneori chiar si de nesuportat. Dar se poate ca dragostea, cuvintele si o a doua sansa sa fie de ajuns.


"Originală, ințeleaptă și esențială... Această poveste de dragoste este o odă adusă cuvintelor și vieții.”
-Kirkus Reviews

"Crowley a construit o lume plină de personaje surprinzătoare și memorabile, pe care le-a aruncat in niște circumstanțe universale care se transformă treptat in ceva extraordinar.”
-Booklist

"Această poveste tulburătoare trasează călătoria de la speranță la bucuria de a trăi din nou.”
-School Library Journal

"Una dintre cele mai romantice și incredibil de frumoase cărți pe care le-am citit in ultima vreme... Nu doar am intors paginile, ci am trăit in ele.”
-Jennifer Niven, autoarea bestsellerului Toate acele locuri minunate

"Cand citești? Cuvinte in albastru intens? te simți ca in timpul unui dans lent sau ca atunci cand te indrăgostești sau cand inoți in ocean intr-o zi cu ploaie. Iți aduce aminte de puterea cuvintelor și a cărților și a poveștilor care iți umplu sufletul și te fac să vrei mai mult. Cath Crowley a magică.”
-Krystal Sutherland, autoarea romanului Inimi chimice

"Un roman cu inimă mare. Proza superbă a lui Cath Crowley te va face să lăcrimezi și să te indrăgostești pană peste urechi. E meditație incredibil de onestă asupra durerii și a iubirii.”
-Jasmine Warga, autoarea romanului My Heart and Other Black Holes

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0503 sec